Philips SpeedPro Max 8000 maksimum güçte en uzun kullanım süresi ile tüm eve yetiyor

Philips Kablosuz Dik Süpürge SpeedPro Max 8000 serisi, 360° emiş başlığı sayesinde tek şarjla* 125 m²'den daha büyük alanları bile tek seferde temizleyebiliyor. Maksimum güçte en uzun kullanım süresi sunan Philips SpeedPro Max 8000 ile bırakın ev dağılıp kirlensin!

Philips Kablosuz Elektrikli Süpürge 8000 serisi, tüm evi temizlemeye yetecek kadar uzun çalışma süresine sahip. Sahip olduğu yeni nesil lityum iyon piller sayesinde dikey süpürgeler arasında en uzun turbo (maksimum) performansı sunan bu elektrikli süpürgeyle tek şarjla 125 m²’nin üzerinde alan temizlenebiliyor. Dayanıklı ve uzun ömürlü 25,2 V lityum iyon pillleri tek şarjla eco modunda 70 dk, normal modda 35 dk ve turbo modunda 28 dakikaya kadar kullanım süresi sunuyor. 

Yüzde 99,7’ye kadar toz ve kiri yakalıyor

Temizlik yaparken zemindeki her şeyi aynı yüzeyin üzerinden bir kez daha geçmeye gerek kalmadan tek seferde yakalamanızı sağlıyor. 360° emiş başlığı her harekette tozun ve kirin %99,7’sini yakalıyor, zeminde hiçbir şey bırakmıyor. Patentli 360° emiş teknolojisi sayesinde başlığın her yönünden daha fazla toz ve kir yakalayarak her hareketinizin hakkını veriyor. 

LED ışıklara sahip 360° emiş başlığ ile  gizli tozları ortaya çıkarıyor

Zemin üzerindeki büyük kısmı gözle görülmeyen toz, tüy, saç ve kırıntılar artık başlığın LED ışıkları sayesinde kolayca fark edilip temizleniyor. Başlıktaki LED’ler, temizlik sırasında görünmeyen toz ve kiri ortaya çıkarıyor; temizlik konusunda her zaman ve her yerde yardımcı oluyor.

PowerBlade dijital motoru Akıllı Ekran üzerinden kolayca kontrol

PowerBlade dijital motor özelliği sayesinde üst düzey hızlı hava akışı oluşturarak başlığın her yönden daha fazla toz ve kir yakalamasını sağlayan SpeedPro Max XC8049’in Akıllı Dijital Ekranı sayesinde motoru her zaman kontrol edebilir ve ihtiyacınıza göre ayarlanabilir. Akıllı Dijital Ekran ayrıca filtrenin ne zaman temizlenmesi gerektiğini de gösteriyor. Filtre temizleme göstergesi ürünün bakımını aksatmamaya ve cihazdan üst düzey performans alınmasını sağlıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*