Türkiye’nin ilk renk değiştirebilen ödüllü kliması Toshiba Haori Antalyalı mimarlar ile buluştu

Alarko Carrier, inovatif tasarımlarıyla fark yaratan Toshiba Haori ve Shorai Edge klimalarını Antalyalı mimar ve iç mimarlar ile buluşturdu. 21 Haziran’da Antalya DoubleTree By Hilton Hotel’de düzenlenen etkinlik, yoğun ilgiyle karşılandı.

Toshiba Ürün Yöneticisi Caner Doğan, Toshiba Haori ve Shorai Edge Black&White klimaların tasarım dünyasına yenilikçi çözümler getiren özelliklerini mimarlarla tanıştırdı. Toshiba Satış Müdürü Alper Özgür ve Toshiba Satış Lideri Mehmet Keresteci’nin de katıldığı buluşmaya, Antalya’da prestijli projelere imza atan mimar ve iç mimarlar büyük ilgi gösterdi.  Katılımcılara Toshiba Shorai Edge Black&White klimalarının hem siyah tabanlı hem de beyaz tabanlı duvarlara uygulanarak esneklik sağlayan yeni şık ve mat tasarımları hakkında bilgi verildi. 

Farklı desen seçeneklerine sahip özel kumaşlar ile kaplanan ve Türkiye’nin ilk renk değiştirebilen ödüllü kliması olan Toshiba Haori, bulunduğu ortamın dekorasyonuyla bütünleşme, her tarza uyum sağlama gibi özellikleriyle mimar ve iç mimarların ilgisini çekti. Yeni sesli komut özelliği, dahili wifi ve enerji tüketimi izleme ayrıcalıkları da katılımcıların beğenisini topladı. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*