Kahve Dünyası Oksijen noktalarında büyümeye devam ediyor

Kahve Dünyası hem şehirlerin kalbinde hem de otoyol projelerinde misafirleriyle buluşmaya devam ediyor. Oksijen Soma Tesisleri’nde gidiş ve dönüş yönünde açılan iki yeni Kahve Dünyası Algötür Soma mağazası tatilcilere yolculuk sırasında lezzet dolu bir mola sunuyor.

 Kahve Dünyası, genişleyen mağaza ağıyla şehirlerin kalbinden otoyol projelerine kadar her noktada misafirlerine hizmet vermeye devam ediyor. Kahve Dünyası Algötür’ün yeni iki noktası 23 Haziran’da İstanbul-İzmir Otobanı’nda açıldı. İki yeni mağazanın eklenmesiyle Kahve Dünyası’nın Oksijen hattında bulunan mağaza sayısı 15’e ulaştı.

Oksijen Soma Tesisleri’nde “Soma O289-A” ve “Soma O289-B” olarak hizmet veren Kahve Dünyası Algötür’ün yeni mağazaları, seyahate çıkanlar için keyif ve lezzet dolu molalara ev sahipliği yapıyor. Oksijen tesislerinde kendine özgü menüsü ile yolculuk molalarına nitelikli ve el yapımı taze ürünler sunan Kahve Dünyası Algötür, katkısız, aroma ve renklendirici içermeyen dondurma çeşitleri, bu dondurmalarla hazırlanan milkshake’ler ve köpüklü buzlu espresso deneyimi sunan Freddo serisi ile tesislerde ürünlerin bulunabildiği tek nokta olarak öne çıkıyor. Bu lezzetlerin yanı sıra sadece kendi noktalarına özel olarak hazırlanan ipeksi köpüğü ve zengin aromasıyla nitro gazı ile uzun demleme yapılarak soğuk servis edilen Draft kahveden protein kaynağı Pro Serisi (Probadem, Protahin ve Promeyve) ve soğuk sıkım meyve ve sebze sularından oluşan No:1-6 Serisi’ne kadar sunduğu ürünlerle de dikkat çekiyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*