Siemens teknolojisi kahve deneyimini farklılaştırıyor

Yeni nesil kahve deneyimini iAroma teknolojisine sahip Siemens EQ serisi kahve makineleriyle yaşayın. Yeni yılda kendinize ve sevdiklerine hediye edebileceğiniz kahve makineleri, Siemens ile evinize geliyor.

Yüzyıllardır sevilerek tüketilen, tiryakilerinin olduğu kahve deneyimi artık bambaşka bir boyuta taşındı. Demleme çeşitleri, su basıncı, kavurma teknikleri, doğru çekirdekler derken kahve kültürü artık özel bir noktaya taşındı. Kaliteli kahve içmek isteyenlere Siemens Ev Aletleri EQ serisi tam otomatik kahve makinelerinin hassas aroma teknolojisi iAroma, her fincanda aromayı en iyi şekilde sunan bir kahve deneyimi yaşatırken her çeşit kahvede ve suyun her sertlik seviyesinde tam kıvamında lezzetler sunuyor.

Oturduğunuz yerden kahvenizi hazırlayın

Teknoloji ve tasarımı bir arada sunan Siemens’in Home Connect uygulaması sayesinde istediğiniz kahveyi uzaktan hazırlayabilirsiniz. Sabah kahvenizi yatağınızdan kalmadan hazırlayabileceğiniz uygulama sayesinde kahve deneyimi farklı bir boyuta taşınıyor. Home Connect uygulaması üzerinden süt oranı, sertlik, demleme derecesi ve fincan boyu seçilerek kişiselleştirilmiş kahveler uzaktan hazırlanırken, kullanıcılara anın tadını çıkarmak kalıyor. Siemens, kahve tutkunlarına her zaman yüksek kalite ve standartta hazırlanmış kahve deneyimini vaat ediyor.

17 farklı kahve tarifi

Home Connect uygulamasının coffeeWorld özelliği ise aralarında Australian Flat White, Spanish Café Cortado, Vienna Melange gibi 17 farklı kahve tarifini kullanıcılar ile buluşturarak, farklı kahve lezzetlerinden oluşan enfes bir dünyanın kapılarını açıyor.

Barista hassasiyeti ve uzmanlığında kahve deneyimi

Siemens Ev Aletleri’nin modern tasarıma sahip EQ.500 Tam Otomatik Kahve Makineleri ise taptaze çekirdekleri öğüterek, bu çekirdekleri özel sensoFlow teknolojisi sayesinde ideal ısıda demleyip, tıpkı bir baristanın elinden çıkmış gibi hazırlıyor.

Renkli kahve seçim ekranı ve entegre süt haznesi sayesinde kolay kullanım sunan EQ.500, tek tuşla aynı anda iki fincan sütlü veya sade kahve yaparak kahve keyfini paylaşma olanağı sunuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*