Dağıtım Kanalı’nın 258. Sayısı Yayınlandı

Dağıtım Kanalı’nın yeni sayısı yayınlandı. Bu sayımızda yine beyaz eşya ve küçük ev aletleri sektöründen güncel haberleri sizlere ulaştırdık ve farklı kişilerle röportajlar gerçekleştirdik. Bu sayımızda röportaj yaptığımız isimler Fakir Hausgeräte Pazarlama Müdürü Esra Özden Türköz, Arçelik Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi ve Kumtel İş Geliştirme Müdürü Ahmet Haskara.

Son dönemde, pandemi ile birlikte gündemi meşgul eden konulardan biri de e-ticaret. Bu alanda yapılan yatırımlar ve çalışmalar her geçen gün çoğalırken, e-ticaret sistemleri beyaz eşya sektörünün can damarlarından birini oluşturan bayi teşkilatını ise tedirgin ediyor. Bu konuda biz de bir dosya konusu hazırladık ve mikrofonlarımızı bayilerimize uzattık. Dosya sayfalarımızda e-ticaretin yarattığı baskıyla ilgili değerli fikirleri bulabilirsiniz.

1977’de Türkiye’nin ilk entegre katı yakıt sobası üretimi ile faaliyete başlayan Simfer, süreç içerisinde ürün yelpazesini ısıtıcı – pişirici ve soğutucu grubu ürünlere çevirerek 43 yıldır hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Konuyla ilgili Simfer Kurucu Ortakları İbrahim Ustaoğlu ve Mustafa Ustaoğlu görüşlerini dergimizle paylaştılar. Detaylar ilerleyen sayfalarda…

Dergimizin yeni sayısı ve önceki sayılarını okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*