Bosch Buhar Destekli Ankastre Fırın ile kıvamında pişen yemekler hazırlayın

Bosch; PerfectBake, PerfectRoast ve buhar destekli pişirme özelliğine sahip buhar destekli Seri 8 ankastre fırını ile mükemmel yemekler pişirmenin önündeki tüm engelleri kaldırıyor.

Bosch Buhar Destekli Ankastre Fırın, PerfectBake sensörlüyle fırının içindeki nem seviyesini sürekli olarak ölçerek pişirme süresini otomatik olarak ayarlıyor ve hamur işlerinin tam kıvamında piştiğini anlayarak otomatik olarak kapanıyor. PerfectRoast sensörü ile de mükemmel kıvamda pişmiş et lezzetlerine imza atıyor. Added steam fonksiyonu sayesinde doğru miktarda buhar eklenen yemeklerinizin dışı çıtır çıtır olurken içi ise sulu ve lezzetli bir kıvam alıyor. Yemekleriniz fırında her defasında tam kıvamında pişerken size sadece evinizin tadını çıkarmak kalıyor. 4D hot Air sistemiyle her raf seviyesinde mükemmel sonuçlar için homojen ısı dağılımı da uygulayan Bosch Buhar Destekli Ankastre Fırın, renkli TFT ekranının kolay kullanımı ile de direkt dokunmatik kontrolü mümkün kılıyor. Şık ve yalın tasarımıyla mutfağınızın dekorasyonunu tamamlayan fırın, çevirmeli kontrolü ile de dikkatleri üzerine çekiyor. 

Yemekleri otomatik olarak olağanüstü bir şekilde pişiren, Bosch’un mükemmellik eşiğinin en yeni temsilcilerinden biri olan fırın, EcoClean Direct özelliği ile de kendi kendini temizliyor. 

Bosch’un bu yeni nesil üyesi, Home Connect teknolojisi sayesinde akıllı telefonunuz veya tabletiniz aracılığıyla uzaktan erişimi de mümkün kılıyor. Akıllı fırınınız sizin için yemeği tam kıvamında ve zamanında pişirirken işten eve döndüğünüzde tek yapmanız gereken ise yemeğinizi fırından çıkararak servis etmek oluyor. Bosch Buhar Destekli Ankastre Fırınla ilgili bilgileri, yemek tariflerini, videoları ve pişirme ipuçlarını bir araya getiren Home Connect teknolojisi, uzakta olsanız bile anlık bildirimlerle yemeğinizin pişme sürecini kontrol etmenizi sağlıyor. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*