Tüm ürünlerimizin sağlıklı yaşama uyumlu ürünler olmasını önceliklendiriyoruz

Goldmaster Genel Müdürü Sinan Bora

Pandemi ile birlikte evde geçirilen sürenin artmasıyla ev aletlerinde sağlık özellikleri, tüketiciler tarafından daha sık tercih edilmeye başlandı. Bu alandaki trendi ve son dönemdeki değişimi nasıl değerlendiriyorsunuz?

Pandemi döneminde endişelerin artmasıyla ev aletlerinde sağlık özelliklerinin tercih edilmesini normal karşılıyoruz. Tüketiciler sağlıklı bir yaşam ortamı için ürünlerde sağlık özelliklerini aramaya başladılar. Daha kolay kullanılabilen, güvenlik önlemleri alınmış ve sağlığa uygun ham maddeleri kullanılmış ürünler tüketici tarafından tercih ediliyor.

Marka olarak “sağlık” özellikleri ve unsuruna karşı genel yaklaşımınız nasıldır? Bu alandaki stratejilerinizi neye göre belirliyorsunuz?

Goldmaster tüketicinin beklentilerini düşünerek ürünler geliştiren bir marka. Biz pandemi öncesinde de tüketici sağlığını ön planda tutan, onların daha hijyenik ve sağlıklı bir yaşam alanlarına sahip olmasını sağlayacak ürünleri üretmeye başlamıştık. Ürünlerin hem tasarım hem de üretim aşamasında çevreye ve insan sağlığına önem vererek uzun zamandır sağlık kavramını merkeze alıyoruz. Tüketicinin alışkanlıklarını gözlemleyip beklentilerine uygun sağlıklı yaşamaya uyumlu ürünler üretmeye çalışıyoruz. Ürettiğimiz ve geliştirme aşamasında olan tüm ürünlerimizin sağlıklı yaşama uyumlu ürünler olmasını önceliklendiriyoruz. Bu kapsamda gelişen üretim teknolojilerini yakından takip ederek tüketicilerin yaşamına kalite katacak bir strateji belirliyoruz.

Bu alanda öne çıkan ürünleriniz nelerdir? Kısaca özelliklerinden bahseder misiniz?

Bu alanda öne çıkan ürünlerimizin başında Cyclone Plus Teknolojisi ile daha yüksek performans, daha üstün temizlik sağlayan Dinamik süpürgemiz geliyor. İkili HEPA sistemine sahip Goldmaster Dinamik süpürge 4 litre geniş toz haznesi sayesinde havadaki toz miktarını %99,9 oranında hapsediyor ve evinizin havasını temizliyor, tek tuşla açılan ve el değmeden temizlenen toz haznesiyle tüketicilerin ailesiyle daha sağlıklı bir ortamda vakit geçirmesine yardımcı oluyor. Nemo Ultrasonik Hava Nemlendirme Makinesi de bir diğer öne çıkan ürünümüz. Havadaki nem miktarının azalması bir başka deyişle kuru hava, virüs ve bakteri gibi insan sağlığını tehdit eden hastalık yapıcı mikroorganizmaların yaşaması için elverişli bir ortam sunarak çoğalmasına neden olur. Ortamdaki nem seviyesini ideal seviyede tutmak ve sağlıklı bir yaşam ortamını sağlamak için hava nemlendirici kullanmak gerekiyor. 360 derece dönebilen ultrasonik buhar yönlendirici başlığı ile odanın her yerini eşit oranda nemlendirebilirsiniz, 12 saat boyunca kesintisiz buhar verir, daha uzun süre kullanım imkanı sunar. Nemo ile çok daha rahat ve kaliteli bir nefes alabilirsiniz. Yeni doğan bebekler ve çocuklar için de tamamen güvenlidir. Sağlıklı ve kaliteli beslenmeyi tercih edenlerin, en çok tercih ettiği ürünler içinde Goldmaster Dietist Buharlı Pişirici ve Goldmaster Maya Yoğurt Makinesi geliyor. Üç hazneli geniş kapasitesiyle üç farklı lezzeti aynı anda ve kolayca hazırlayabileceğiniz Goldmaster Dietist Buharlı Pişirici, gıdaların besin değerini koruyor. İçerdiği yüksek probiyotik bakteri oranıyla, sağlıklı beslenmek isteyenlerin mutlaka sofrasında tercih ettiği yoğurtlarda, artık birçok kişi paketli hazır ürün yerine, evde kendi yoğurdunu üretiyor. Ev yapımı yoğurt yapmak istiyorsanız, maya yoğurt yapma makinesi seçeneğinin yer aldığı Goldmaster, pratik ve yüksek performanslı, kaliteli bir yoğurt yapma makinesi sunuyor.

Tüketiciler bu tarzdaki ürünleri seçerken nelere dikkat etmeliler?

Tüketiciler bu tarzdaki ürünleri seçerken öncelikle CE onaylı olup olmadığına bakmalı aynı zamanda çevre ve insan sağlığına uygun malzemeler ile üretildiğini beyan eden ROHS uyumlu olmasını araştırmalı. Ardından sağlıklı yaşam konusunda hayatını kolaylaştıran özelliklere sahip olup olmadığını incelemeli.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*