Philips Blender Core zaman size kalacak

Philips, sağlıklı beslenmenin en hızlı ve pratik çözümlerini sunmaya devam ediyor. ProBlend Crush teknolojili Blender, en sert malzemeleri, iki kat daha hızlı şekilde pürüzsüz smoothie'lere dönüştürebiliyor.

Evde sağlıklı ve besleyici içecekler hazırlamayı sevenlerin favorisi Blender Core, benzersiz 6 yıldızlı bıçak teknolojisi ile hem zaman kazandırıyor hem de daha sağlıklı lezzetler hazırlanmasına olanak sunuyor. 

Hem kolayca sağlıklı tarifler hazırlamak isteyenlere hem de her an bu lezzeti doyasıya yaşamak isteyenlere fonksiyonel bir ürün sunan Philips, mutfakların en sevilen yardımcısı Blender Core’u kullanıcıların beğenisine sunuyor. Güçlü ve aynı zamanda enerji tasarruflu 800 W motoru ProBlend Crush, teknolojisi sayesinde buz ve büyük parçalar dahil en sert malzemeleri mükemmel şekilde parçalayarak en hızlı şekilde içecek hazırlamanıza yardımcı oluyor. Yaz aylarının vazgeçilmezi Smoothie’lerin tüm malzemelerini iyice karıştırarak meyve, sebze ve kuruyemişlerin faydalı taraflarının çıkarılmasına olanak sağlarken, hazırladığınız sağlıklı içecekler ile her an enerjik ve zinde kalmanıza destek oluyor. 

Ailenizle paylaşabileceğiniz veya saklayıp daha sonra keyfini çıkarabileceğiniz lezzetli smoothie karışımları için 2 litrelik geniş sürahiye sahip olan Blender, aile boyu içecek hazırlamaya imkân tanıyor. Ayrıca yenilikçi oluklu cam sürahi tasarımı ile malzemeleri mükemmelce karıştırırken, yumuşak meyveler için hassas karıştırmadan, daha sert meyve ve sebzeler için yoğun güç ayarına kadar 3 farklı hızda seçim yapma fırsatı sunuyor. 

Philips Blender Core’un tavsiye edilen perakende satış fiyatı 809,99 TL’dir.  

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*