Siemens’te ankastre grubu, satışları 2020’de en güçlü olan ürünlerden biri oldu

2020 yılında Siemens satışları ciddi bir ivme kazandı. Pazarda beyaz eşya ve ankastre ürünlere artan talep ve Siemens’in bu taleplere sunduğu çözümler sayesinde rekor satış hacmi yakalandı.

Ankastre, beyaz eşya sektörünün en büyük ve önemli gruplarından birini oluşturuyor. Sizin bu alandaki hizmet ve çözümleriniz nelerdir?

Küresel gelişmeler ve teknolojideki değişim, insanların ihtiyaçlarını, alışkanlıklarını ve yaşam tarzlarını da hızla değiştiriyor. Mutfaklar teknolojiyi keyif, konfor ve lezzetle buluşturan en özel alanlar olarak öne çıkıyor. Ankastre ürünleri de bu anlamda mutfağın kalbi olarak nitelendirmek doğru olacaktır. Siemens’in ankastre ürünlerindeki yepyeni tasarımlarla birlikte mutfaklar artık daha estetik ve modern görüntüye sahip sosyal yaşam alanlarına dönüşüyor. Siemens, hayatı kolaylaştıran geleceğin teknolojilerini de tüketicilerine sunarak yemek yapmayı artık bir keyif haline dönüştürüyor.

Siemens iSensoric teknolojisine sahip ankastre fırınlarda yer alan roastingSensor sayesinde pişmekte olan etin farklı yerlerindeki sıcaklık yüksek bir hassasiyetle ölçülerek en ideal sıcaklık ve pişirme elde edilir. Yiyecekler istenilen sıcaklığa geldiğinde fırın otomatik olarak durur. bakingSensor sayesinde de fırının içerisindeki nem oranını ölçerek, yemeğin ne zaman hazır olacağını anlar ve pişirme sürecini otomatik olarak ayarlar.

Siemens fullSteam buharlı fırınları sayesinde nazikçe ve doğal bir şekilde yemek pişirebilirsiniz. Sıcak buhar sayesinde yiyeceklerdeki lezzet, vitamin ve mineraller korunur, yiyecekler doğal görünümünde kalır.

activeClean® teknolojisi sayesinde de fırın temizleme derdi ortadan kalkıyor. Sadece tek bir tuşa basarak fırınınız kendi kendini temizliyor.

4D sıcak hava teknolojisi fırının içinde eşit sıcak hava dağılımı sağlar. Yemeğiniz, mükemmel sıcaklık dağılımı sayesinde, tepsi seviyesi ne olursa olsun istediğiniz gibi pişer.

Tüketiciler mutfakta aynı anda birçok ürünü kullanırken hızlı olmak istiyor. Yemek pişirirken kokunun mutfağa yayılmasını engellemek ve beraberinde şık bir tasarım da görmek istiyor. Siemens, ocak ve davlumbazı bir araya getiren üstün teknolojili davlumbaz entegreli indüksiyon ocaklar ile hem yerden tasarruf sağlıyor hem de tüketicilerin kişisel vizyonuna uygun mutfak yaratmasına fırsat veriyor.

Patentli stepFlame teknolojisine sahip gazlı ocaklar sayesinde ateşin miktarını anlamak için efor harcamaya artık gerek kalmıyor. 9 hassas adımda ısı ve alev miktarını ayarlayarak kusursuz bir hassasiyetle yemeklerin pişmesini sağlıyor.

Siemens’in yeni 67cm genişliğindeki yeni ankastre ocakları, sınıfının en geniş ocak gözü aralığını sunarak tüketicilere daha rahat ve konforlu bir pişirme deneyimi sunar.

Siemens ACool Premium serisi, inovatif özelliklere sahip buzdolapları da mutfaktaki kusursuz deneyimi tamamlıyor.

Siemens, HomeConnect sayesinde birbiri ile haberleşen akıllı ankastre ürünleriyle de geleceğin teknolojilerini bugünden sunuyor.

2020 satışlarınız ve cironuz içerisinde ankastre grubunun payı nasıl oldu?

2020 yılında Siemens satışları ciddi bir ivme kazandı. Pazarda beyaz eşya ve ankastre ürünlere artan talep ve Siemens’in bu taleplere sunduğu çözümler sayesinde rekor satış hacmi yakalandı. Ankastre satışları da bu büyüme içerisinde kendini gösteren en güçlü ürünlerden oldu.

Genel olarak ankastre grubu özelinde tüketicilerin beklentileri, ihtiyaçları ve son dönem satın alma eğilimleri nelerdir?

Tüketiciler artık ürünlerden sadece temel ihtiyaçların karşılamasını değil çok daha fazlasını bekliyor. Tüketicinin deneyim yolculuğu içerisinde birçok farklı beklenti var. Tasarım, estetik, hız, sağlıklı yaşamla paralel mükemmel pişirme sonuçları, kolay temizlik, hijyen, kullanım kolaylığı ve ergonomi, çevreye duyarlı, enerji tasarruflu ve akıllı ürünler tüketicinin son dönemdeki satın alma esnasındaki beklentileri olarak öne çıkmaktadır.

Siemens olarak bizler de bu yeni trendleri, tüketici davranışlarını ve beklentileri takip ederek inovatif ve akılcı çözümler sunmaya devam edeceğiz.

Bu grup özelinde önümüzdeki dönemde teknoloji nasıl şekillenecek, ne tür ürünler ve hizmetler piyasaya sunulacak?

Hayatı kolaylaştıran, değer yaratan ve tüketiciye fayda sunan her iş modeli, ürün özelliği ve teknolojiler daha fazla öne çıkacak. Birbiri ile haberleşen, uzaktan erişilebilir ve kontrol edilebilir akıllı cihazlar artık hayatımıza daha fazla girecek. Yukarıda belirtilen trendlere uygun yeni tasarımlar ile daha fazla karşılaşacağız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*