LG, IFA Berlin’de sağlıklı solunumun geleceğini açıkladı

LG Electronics (LG), IFA 2020'de PuriCare™ Giyilebilir Hava Temizleyici ile, kişisel temiz hava tanımına yeni bir anlam kazandıracak. Temiz hava çözümlerinde global lider olan LG, uzun süredir sağlıklı ve hijyenik yaşamla ilişkilendiriliyor. LG’nin bu alandaki ünü, şirketin, yeni ve taşınabilir koruma sağlayan, giyilebilir hava temizleyicisi kategorisi oluşturulmasını sağladı. LG PuriCare Giyilebilir Hava Temizleyici, belirli pazarlarda dördüncü çeyrekten itibaren satışa sunulacak.

LG PuriCare Giyilebilir Hava Temizleyici, ev yapımı maskelerin tutarsız kalitede olması ve tek kullanımlık maskelerinin yetersiz olması ikilemini çözüyor. PuriCare Giyilebilir Hava Temizleme Cihazı, LG’nin ev hava temizleyici ürünlerinde kullanılan filtrelere benzer iki H13 HEPA filtre kullanıyor.

LG’nin hava temizleme alanındaki en son gelişmelerini kullanan yüksek performanslı değiştirilebilir filtreler, PuriCare Wearable’ın hem iç hem de dış mekanda taze, temiz hava sağlamasına olanak tanıyor. LG‘nin giyilebilir hava temizleyicisi, kullanıcıların temiz, filtrelenmiş hava almalarına izin veriyor. Solunum Sensörü ayrıca, kullanıcının nefes döngüsünü ve hacmini algılıyor ve çift üç hızlı fanı buna göre ayarlıyor. Fanlar, nefes almayı zahmetsiz hale getirmek ve hava girişine yardımcı olmak için otomatik olarak hızlanıyor, nefes verirken de direnci azaltmak için yavaşlıyor.

Kapsamlı yüz şekli analizine dayalı olarak ergonomik olarak tasarlanan Giyilebilir LG PuriCare, burun ve çene çevresindeki hava sızıntısını en aza indirmek için kullanıcının yüzüne tam oturuyor. LG PuriCare’in tasarımı, üniteyi saatlerce rahat bir şekilde takmayı da mümkün kılıyor. Verimli ve hafif 820mAh pil, düşük modda sekiz saate kadar ve yüksek modda iki saate kadar çalışma sunuyor.

Dahası, LG’nin yenilikçi kişisel hava çözümü, kullanımlar arasında hijyeni korumaya yardımcı olan bir çantayla birlikte geliyor. Zararlı mikropları öldüren UV-LED ışıklarla donatılan türünün tek örneği çanta, maskeyi şarj edebiliyor ve en yüksek performans için filtrelerin değiştirilmesi gerektiğinde LG ThinQ mobil uygulamasına (Android / iOS) bir bildirim gönderiyor. Filtrelerden kulak kayışlarına kadar LG PuriCare Giyilebilir Cihazın her bileşeni değiştirilebiliyor ve geri dönüştürülebilir olduğundan, aynı zamanda çevreye duyarlı bir çözüm sunuyor.

LG Electronics Ev Aletleri ve Hava Çözümleri Şirketi’nin başkanı Dan Song “PuriCare Giyilebilir Hava Temizleme Cihazı, anlamlı sağlık ve hijyen faydaları sağlamak üzere tasarlanmış, büyüyen ürün yelpazemizde heyecan verici bir ürün olma özelliği taşıyor. Tüketicilerin hayatı daha güvenli ve rahat hale getirmenin yollarını aradığı bir zamanda, ölçülebilir değer katan çözümler sunabilmemiz önemli.” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*