Bosch’un Air Flux VRF Sistemleri için yeni videosu yayınlandı

Bosch Termoteknoloji yeni Air Flux VRF ticari klima sistemlerin iç ve dış üniteleri, merkezi ve bireysel kumandaları ile öne çıkan tüm özelliklerini “Bosch Air Flux VRF Klima Sistemleri işinize taze hava getiriyor!” başlıklı Youtube videosunda anlattı. Bosch profesyonelleri video kapsamında, Air Flux VRF sistemlerinin teknik özelliklerinden otomatik kompresör yedeklemesi ve acil durum fonksiyonu gibi güvenilir operasyon imkânı sağlayan fonksiyonlarını da detayları ile tanıttı.

Bosch Termoteknoloji, yeni Bosch Air Flux VRF sistemlerinin tüm teknik özelliklerini anlattığı videosunu, Bosch Termoteknoloji Youtube kanalında paylaştı.

İklimlendirme dünyasının soğutma ve ısıtma ihtiyacını karşılayan mükemmel bir çözüm olan Bosch Air Flux VRF sistemleri; projeciler, yatırımcılar, ticari iş ortakları ve mekanik taahhütçüler gibi iklimlendirme alanında yer alan kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi sayesinde kolay kullanım imkânı sunarken, aynı zamanda yüksek enerji tasarrufu sağlayan Air Flux VRF sistemler, kullanıcıların anlık ihtiyaçlarına göre çalışma performansını ayarlayan, kısmi yükte bile yüksek verimlilikle çalışıyor. VRF dış ünitelerden ve soğutma-ısıtma için kullanılabilen on iki farklı VRF iç ünite modelinden oluşan sistemler; tek gövdede 90 kW’a, 3 dış ünite kombinasyon serisi ile 270 kW’a kadar çıkabilen kapasitesi ile dikkat çekiyor.

Bosch Air Flux VRF Sitemlere özel web sitesinden hızlı erişim

Bosch Termoteknoloji, Air Flux VRF ticari klima sistemleri için www.boschairfluxvrf.com web sitesini Temmuz ayında hayata geçirdi. Tüm kullanıcılar web sitesi üzerinden on iki farklı iç ünitenin ve AF 5300 VRF dış ünitenin özelliklerini inceleyebiliyor. Kaset tipi, gizli tavan tipi, duvar tipi, döşeme tipi ve yer-tavan tipi kategorilerindeki iç ünitelerin fonksiyon karşılaştırma tablosundan, teknik özellikler bazında kıyaslamalar yapılabiliyor. Fonksiyon karşılaştırma tablosunda; iç ünitelerin fan hızından 11 kademeli çoklu sessiz moda ve sıcaklık dengelemeden soğutma, ısıtma, nem alma, yalnız fan gibi farklı çalışma modlarına kadar birçok fonksiyonun detayları bulunuyor. Karşılaştırma tablosundan faydalanan kullanıcılar, projelerine özel en verimli ve güvenilir sistem çözümünü seçebiliyor.

İklimlendirme alanında hayatı kolaylaştıran Bosch Air Flux VRF Sistemlerin yeni web sitesinden teknik tablo ve dokümanlara, Bosch tarafından geliştirilen merkezi ve bireysel kumandaların özelliklerine ve Bosch’un Air Select VRF Seçim Programına da erişilebiliyor. Sistem çözümü kararını veren veya desteğe ihtiyacı olan kullanıcılar, “teklif al” sayfasından kendilerine en yakın Bosch ticari soğutma bayisine ulaşabiliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=EnYpdwruY9A

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*