Daha akıllı mutfaklar sunan LG buzdolapları

LG Electronics (LG), IFA 2020’de yeni buzdolabı modellerini tanıtarak tüketicilerin hayallerindeki mutfakları gerçekleştirmelerine yardımcı oluyor: UVnano ile geliştirilmiş InstaView ™ Door-in-Door ™ buzdolabı, yeni LG Buzdolabı ve Dondurucu çifti ve ThinQ 3.0 ile InstaView ThinQ™… Bu yeni mutfak cihazı modelleri, tüm LG buzdolaplarında var olan kapsamlı özelliklerinin yanı sıra, LG’nin tüketicilere daha fazla seçenek sunma ve mutfak yaşamlarını en üst düzeyde hijyen getirme sözünü yerine getiriyor.

https://www.dagitimkanali.com.tr/2020/08/28/boschun-air-flux-vrf-sistemleri-icin-yeni-videosu-yayinlandi/

LG’nin son mutfak yeniliği, sağlığı ve hijyeni iyileştirmek için ışığın gücünü kullanıyor. UVnano özellikli LG InstaView Door-in-Door buzdolabı, su sebili çıkışlarını saatte bir (ya da manuel olarak ayarlanan herhangi bir zaman aralığında) dezenfekte etmek için ultraviyole LED ışık teknolojisini kullanarak bakteri ve virüsleri yüzde 99,99’a varan oranlarda gideriyor.1 Dondurucu çekmecesine yerleştirilen buz yapıcı, içecekleri daha uzun süre soğuk tutarken içeceklerin harika görünmesini sağlamak için yavaşça eriyen iki inçlik yuvarlak buz topları olan Craft Ice™ üretiyor.

LG’nin yeni seri buzdolabı ve dondurucu çifti, temiz, minimalist bir görünüm için standart mutfak dolaplarına kolayca uyacak şekilde tasarlandı. Düz kapı tasarımları ve sıfır boşluklu menteşeleri, kusursuz oturan bir görünüm için, ürünlerin bir duvarın hemen yanına monte edilmesine olanak tanıyor. Bu üniteler aynı zamanda taze yiyecekler için en uygun koşulları yaratmak için LINEAR Cooling™ ve DoorCooling +™ özelliğine de sahip. LİNEAR Cooling yiyecek bozulmasının öncelikli suçlusu olan sıcaklık dalgalanmalarını en aza indirirken, DoorCooling + stratejik olarak yerleştirilmiş havalandırma deliklerinden güçlü hava akışını dağıtarak tüm buzdolabını eşit şekilde soğutuyor.2 Arka iç duvara uygulanan metalik bir kaplama olan Metal Fresh™, ürüne birinci sınıf bir zarafet katıyor.

LG’nin en yeni tüketici merkezli yapay zeka platformunu içeren ThinQ 3.0’a sahip LG InstaView buzdolabı, malzeme yönetimini, yiyecek alışverişini, yemek pişirmeyi ve hatta temizlemeyi çok daha basit hale getiriyor. Buzdolabının içine yerleştirilen veya buzdolabından çıkarılan herhangi bir öğe, LG’nin gelişmiş görme tanıma teknolojisi ile otomatik olarak izleniyor. Bir öğe azaldığında, LG ThinQ uygulamasına (Android / iOS) yeniden sipariş vermenizi öneren bir bildirim gönderiliyor. ThinQ 3.0 ile InstaView ayrıca LINEAR Soğutma, DoorCooling + ve Metal Fresh özelliklerine de sahip.

LG ThinQ 3.0’da yeni olan AI Connect, maksimum mutfak otomasyonu için LG’nin tüm akıllı ev aletlerinin kablosuz olarak birbirine bağlanmasına olanak tanıyor. ThinQ 3.0 içeren LG InstaView buzdolabı, sahiplerine lezzetli yemek önerileri sunabiliyor, su arıtma cihazına yemek hazırlamak için ne kadar su gerektiğini bildirebiliyor ve seçilen tarife göre bağlı bir fırını doğru pişirme sıcaklığına ayarlayabiliyor.

LG Electronics Ev Aletleri ve Hava Çözümleri Şirketi’nin Başkanı Dan Song. “En yeni buzdolaplarımız, tüketicilerin hak ettikleri mutfak hayatının tadını çıkarmalarına olanak tanıyan daha uzun gıda tazeliği ve benzersiz kolaylıklar sağlıyor. İhtiyaçlarına ve yaşam tarzlarına uygun en iyi mutfak çözümünü bulabilmeleri için müşterilerimize seçenekleri genişletiyoruz” dedi.

Eylül ayı boyunca LG, en son mutfak yeniliklerini içeren IFA Sanal Sergisini www.lg.com/exhibition adresinde sunacak. Hazırlık İstasyonunda LG Buzdolabı ve Dondurucu ile LG InstaView Door-In-Door, Yemek Odası’nda ise InstaView ThinQ 3.0 buzdolabı sergilenecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*