Goldmaster’dan kahvaltı lezzetlendiren kahramanlar

Mutfaktaki tüm ihtiyaçlarınıza cevap veren Goldmaster, okula dönüş döneminde de yanınızda; Tostmix Tost Makinesi, Yumurta Pişirme Makinesi, Kişisel blender Vitamax; buz çözme özelliğiyle öne çıkan Rosty Ekmek Kızartma Makinesi...

Tam istenilen kıvamda yumurtalar için:  Goldmaster Yumurta Pişirme Makinesi Çocuğunuzun yumurtasını, tam istediğiniz kıvamda ve hızlıca hazırlamanızı sağlayan  Goldmaster Yumurta Pişirme Makinesi ile sert, orta veya yumuşak kıvamlı yumurtaları kısa sürede hazırlayabilirsiniz. 7 adet yumurta pişirme kapasitesi ile mutfakta işinizi kolaylaştıran ürün, şık tasarımı ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor.

Tost severler için: Goldmaster GM-7450 Tostmix Tost Makinesi
Çocukların en sevdiği lezzetlerden olan tostlar, Goldmaster GM-7450 Tostmix Tost Makinesi ile hızlı ve lezzetli bir şekilde sofranızda.  2000W güç, hızlı ısınma, ızgara fonksiyonu özelliklerine sahip Goldmaster GM-7450 Tostmix Tost Makinesi, altı adet tost ekmeği alabilen geniş yüzeyi ile kalabalık aileler için ideal. Sökülebilir plakaları ile kolayca temizlenebilen ürün, 5 kademeli ısı ayar düğmesine ve gıda kalınlığına göre otomatik ayarlanan üst kapak sistemine de sahip.

Bayat ekmeklere veda: Rosty Ekmek Kızartma Makinesi
Kahvaltıda kızarmış ekmeğe hangi çocukhayır diyebilir ki! Güne mis gibi kızarmış ekmek kokusu ile başlamak isteyenler için ekmek kızartmayı hızlı ve pratik hale getiren Goldmaster Rosty Ekmek Kızartma Makinesi, buz çözme fonksiyonu ile donmuş ekmeklerinizi hızlıca kızartıyor, sizi ekmeğin çözülmesini beklemek zorunda bırakmıyor. Paslanmaz çelik gövdesi, tekrar ısıtma özelliği, 1600 W yüksek performans gücü ile pratik bir kullanım sağlayan ürün tasarımıyla mutfağınıza şıklık da katıyor. 2 gözlü ekmek haznesi ve 7 kademeli sıcaklık ayar düğmesi bulunan Rosty Ekmek Kızartma Makinesi, ayrılabilir kırıntı tepsisi ile kolay temizlik imkanı da sunuyor.

Enerji depolamak için: Goldmaster Vitamax

Sağlıklı yaşam tutkunlarına özel olarak geliştirilen kişisel blender Vitamax ile çocuklar için lezzetli ve bol vitaminli ürünler hazırlamak çok kolay. Vitamin ve mineral dolu karışımları tek tuşla pratik bir şekilde hazırlama imkanı sunan Vitamax ile hem kendiniz hem de çocuğunuz için sağlıklı içecekler hazırlayabilir, güne zinde bir başlangıç yapabilirsiniz. Vitamax, kapağı üzerine takılıp şişe şeklinde kullanılabilen haznesiyle de çocukların gözdesi. Evde hazırlanan sağlıklı içecekleri okula giderken de yanına almasını sağlayan şişesiyle Vitamax, her an çocuğunuzun yanında!

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*