Goldmaster Rendy ile rendele, dilimle, öğüt

Goldmaster, Rendy Elektrikli Rende İle hazırlık süresinde büyük tasarruf sağlıyor, yemek hazırlamayı eğlenceye dönüştürüyor. Rendeleme, dilimleme ve öğütleme fonksiyonlarıyla hafif yemekler ve lezzetli salatalar sizi bekliyor.

Yemek hazırlığı için mutfakta geçen süreyi minimumda tutmak hepimiz için çok önemli. Bunun için de mutfakta bize eşlik edecek akıllı yardımcılara ihtiyacımız var. Goldmaster Rendy Elektrikli Rende ile yemek hazırlığı adeta şölene dönüşüyor, vakit bize kalıyor. Bol malzemeli salatalar, hafif sebze yemekleri ve daha bir çok alternatifi Rendy ile hazırlamanın keyfine doyum olmuyor.

5 farklı kullanım için tasarlanmış özel aparatlar

İnce rendeleme, kalın rendeleme, öğütme, ince dilimleme ve kalın dilimleme seçenekleri ile tercihinize uygun tazeliğini yitirmeyen sebzelere ulaşırken, etrafa sıçramasını önleyen özel kapağı sayesinde de temizlikte kolaylık sağlıyor. 150 W yüksek devirli güçlü motoru, çıkarılabilir ve yıkanabilir paslanmaz çelik aparatları, aparatları saklama haznesi, rendeleri kolay çıkarmaya yarayan emniyet butonu ile efektif bir çalışma sunarken, geniş kapasiteli gıda tepsisi ile de ekstra kolaylık sunuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*