Bosch’un yeni Serie I 6 Unlimited şarjlı dik süpürge kolay kullanım sunuyor

Yaşam için teknoloji” sloganıyla yaşamı kolaylaştıran ürünler sunan Bosch Ev Aletleri’nin yeni Serie I 6 kablosuz şarjlı dik süpürgesi, Bosch Power for ALL sistemi ile entegre değiştirilebilir pili sayesinde ara vermeye gerek olmadan sınırsız bir kullanım sunuyor. Serie 6 I Unlimited modeli Bosch’un elektrik süpürgesi alanındaki 80 yılı aşkın teknik birikimi sonucunda geliştirildi. Yeni süpürge geliştirilme aşamasında yüzlerce saatlik test süreçlerini de geçerek dünya çapında birçok ödül kazandı.

Kolay kavrama ve esnek temizlik imkanı sağlayan hafif ve kompakt tasarımlı süpürge ALLFloor güç başlığı sayesinde DigitalSpin motoru ile ter tip yüzeyi temizleyebiliyor. Pil sistemi Bosch Ev&Bahçe ürünlerinde de kullanılan 18-Volt pil sistemi olduğu için, süpürgenin bataryası tüm 18V yeşil seri el aletleri ailesinin 20’den fazla ürünü ile kullanılabiliyor.

Sadece 1.4 kg gövdesi, süpürge borusu ve başlık ile toplam sadece 2.3 kg. oluşu ile temizliği kolaylaştırıyor. Kullanışlı aksesuarları sayesinde, zeminden tavana ve hatta arabaya kadar temizlik yapmayı sağlıyor.

Bosch, Serie I 6 kablosuz şarjlı dik süpürgesinde en iyi performansı elde edebilmek için son teknoloji süpürge motoru yerleştirerek güvenilir ve emisyonsuz bir kullanım sunuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*