Profilo’dan içinizi serinletecek en yeni üye

Profilo, hayatı kolaylaştıran ürünlerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Profilo ailesine yeni eklenen su sebilleri ile sıcak yaz aylarındaki soğuk su ihtiyacı kolaylıkla karşılanıyor.

Profilo’nun yeni su sebilleri sıcak yaz günlerinin kurtarıcısı olmasının yanı sıra tasarımlarındaki şıklıkla da ön plana çıkıyor. İki adet musluğu ve paslanmaz çelik su tankı ile 10°C ve 10°C altında soğuk su sağlama özelliklerine sahip yeni su sebilleri soğuk suyun her daim bir ihtiyaç olduğu sıcak yaz günlerinde hayatı kolaylaştırıyor.

Yerleştirme kolaylığı ve şıklık bir arada

Profilo’nun yeni çıkan Gizli Damacanalı Su Sebili ile damacana yerleştirme zorluğu ortadan kalkarken mutfaklardaki şıklık tamamlanıyor. Beyaz gövdesi ve siyah ön paneli sayesinde şık tasarımıyla dikkat çeken su sebili, saatte 2,5 litre su soğutma kapasitesi ve 100W soğutma gücü ile sıcak yaz günlerinde kalabalık ailelerin soğuk su ihtiyacına yanıt veriyor. Gizli damacanalı su sebili, LED’li damacana değişim uyarısı sayesinde ise damacana değişim zamanını bildiriyor. Güç ve soğutma göstergeleri bulunan sebilde soğutma kapalıyken, sadece oda sıcaklığında su alma imkanı sağlayarak enerji tasarrufu sağlanıyor.

Klasik model sevenler için

Üstten Yüklemeli Su Sebili ise saatte 2 litre su soğutma kapasitesi ile öne çıkıyor. Her iki su sebilinde de dakikada minimum 1,2 litre soğuk su ve 1 litre oda sıcaklığında* su verme kapasitesi bulunuyor. Üstten yüklemeli su sebili, siyah ön paneli üzerinde ışıklı, güç ve soğutma sembollü göstergeleri ile öne çıkıyor. 100W soğutma gücüne sahip üstten yüklemeli su sebili de soğutma kapalıyken sadece oda sıcaklığında su alma özelliği ile enerji tasarrufu sağlıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*