Makineye sığmadı cümlesine son

Profilo’nun Eylül ayında satışa çıkan yeni çamaşır makinesi sunduğu enerji tasarrufu ile bütçenize katkı sağlarken geniş kapasitesi sayesinde evde hayatı kolaylaştırıyor.

Profilo, hayatı kolaylaştıran ürün serisine yenilerini eklemeye devam ediyor. 10 kg çamaşır yıkama kapasitesine sahip yeni Profilo çamaşır makinesi ile kirli sepetinde çamaşır kalmıyor.

1200 devirde çalışan ve 10 kilo kapasitesiyle tek seferde daha fazla çamaşır temizleme imkanı sunan yeni Profilo Çamaşır Makinesi, kalabalık ailelerin dermanı oluyor. “Makineye sığmadı” cümlesine son veren yeni nesil çamaşır makinesi sayesinde temizlenmemiş çamaşır, makineye sığmamış battaniye ve yorgan kalmıyor.

Derinlemesine temizlik

Profilo 10 kg çamaşır makinesinde bulunan yeni nesil suda bekletme özelliği sayesinde geleneksel temizlik yöntemleri yeni nesil teknolojileri ile birleştiriliyor ve çamaşırlar yıkanmadan önce suda bekletiliyor. Kullanıcıların hayatını kolaylaştıran bu özellik sayesinde zorlu lekeler de kolayca çıkıyor. Aynı zamanda Leke Uzmanı olan bu makinede bulunan özel leke çıkartma programı sayesinde kan, ter, çay ve yağ gibi inatçı lekeler de kolayca yok oluyor ve kıyafetler yıpranmadan temizleniyor.

Tüm çamaşırları temizliğinden ödün vermeden yüzde 65‘e kadar daha hızlı yıkayabilen JetPlus fonksiyonu ile hayatı kolaylaştıran yeni Profilo Çamaşır Makinesi, Ekspres 15’/30’ özelliği sayesinde ister 15 ister 30 dakikada hızlı yıkama seçeneği sunuyor. Unutulan çamaşırlar için geliştirilen EkstraEkle özelliği sayesinde başla/beklet tuşları ile açılabilen çamaşır makinelerinde aynı zamanda zaman erteleme, ilave durulama, sıcaklık ayarı, sıkma devri ve çocuk kilidi özellikleri de bulunuyor. 10 yıl garantili Silent Plus Motor özelliği ve titreşim önleyici yan duvarları sayesinde gürültü derdi de ortadan kalkıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*