Bayramdaki en büyük yardımcınız

Fakir Hausgeräte’nin mutfak yardımcıları ile Kurban Bayramı sofraları ziyafete dönüşüyor.

Kurban Bayramı, sevdiklerimizle vakit geçirmenin yanı sıra sofraların lezzet şölenine dönüştüğü ve birbirinden leziz yemeklerin damaklarda iz bıraktığı bir dönem. Özellikle pişirmesi zahmetli olan et yemeklerinin ağırlıkta olduğu bu bayramda, Fakir Hausgeräte’nin hayatı kolaylaştıran mutfak grubu ürünleri mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak.

Birbirinden leziz köfteler, evde ızgara keyfi ya da şef eli değmiş usta işi et yemekleriyle sevdiklerinize bayram ziyafeti verip, birlikte olmanın mutluluğunu lezzet ile perçinleyeceksiniz.

Etin Ustası

Kurban Bayramı’nda etin en güzel hali Fakir Rissole ile sofralara geliyor. Etinizi kıyma haline getirmek için kasaba gitme derdinden kurtulacaksınız. 1800 W gücündeki alüminyum döküm gövdeli Fakir Rissole et kıyma makinesi, 2 hız ayarı ve 5mm ve 8mm boyutunda iki farklı paslanmaz çelik kıyma diski ile istediğiniz kıyma kalınlığını ayarlamanıza imkân veriyor. Yüksek kalitede paslanmaz çelik bıçakları ve döküm dişli sistemi etinizi usta işi kıyarak kusursuz performans gösteriyor. Fakir Rissole, lezzetli et yemekleri için kullanımının yanı sıra fonksiyonel aparatları sayesinde sucuk, sosis ve leziz içli köfteler de yapabiliyor. Ayrıca salça hazırlık aparatı ile kış için yemeklerinize lezzet katacak kıvamlı ve lezzetli salçalar hazırlamanız mümkün. Tıkanmayı geri alma fonksiyonu ve temizlik için ayrılabilir parçaları kolay, uzun süreli kullanım sağlıyor. Kaymaz tabanı ile oluşabilecek olumsuz durumlara karşı rahat ve güvenle kullanılabiliyor.

Evde Izgara Keyfi

En güzel et ızgarada pişendir diyenlerdenseniz Fakir Cookwell 2000 elektrikli ızgara tam size göre. Cookwell ile hazırladığınız leziz köfteler, pirzolalar, biftekler Kurban Bayramı’nda misafirlerinizin ve sevdiklerinizin damaklarını çatlatacak. 5 kademeli ısı ayarı ile etlerinizi istediğiniz kıvamda pişirerek tüm damak zevklerine hitap edebilirsiniz. Fakir Cookwell 2000’in, dumansız ızgara fonksiyonu pişirme esnasında duman ve is problemi yaşatmıyor. Döküm yapışmaz plakaları etlerinizin ızgara yüzeyine yapışmadan eşit oranda pişmesini sağlıyor. Bulaşık makinesinde yıkanabilen cam kapak ve yağ damlatma tepsisi ile kolayca temizlenip zamandan tasarruf etmenize olanak veriyor.

Geleneksel ”Guvech” Lezzeti

Fakir Hausgeräte’nin Guvech çok amaçlı pişiricisi, Kurban Bayramı’nda birbirinden leziz yemekleri hazırlamayı pratik hale getirerek, sevdiklerinizle bir arada olmanız için zamanınızı size bırakıyor.

Geleneksel güveçte pişirme yöntemi esas alınarak tasarlanan Fakir Guvech, hem yemeğin lezzeti ve aromasını kaybetmemesini hem de daha sağlıklı olmasını sağlıyor. Güveçten kızartmaya, tandırdan sotelemeye, kavurmadan buharda pişirmeye, haşlamadan fırınlamaya modern ve geleneksel pişirme tekniklerini tek üründe birleştiren Fakir Guvech ile hazırlayacağınız leziz yemekler, bayram sofralarına damga vuracak.

Yapışmaz seramikten yapılmış 5 litre hazneli Fakir Guvech ile istediğiniz yemekleri şef eli değmişçesine hazırlayacaksınız. Cihaz, Türkçe menüsünde yer alan 20 farklı çeşit otomatik pişirme programı, geniş LED ekranı ve dokunmatik paneli ile pratik kullanım sağlıyor.

Fakir Guvech’in içerisine tüm malzemeleri koyup gecikmeli başlatma özelliğiyle istenilen zamanı ayarladığınızda, yemekleriniz otomatik olarak pişmeye başlıyor. Ayrıca 24 saat sıcak tutma özelliği ile yemeğinizi istediğiniz zaman soğumadan yiyebilirsiniz.

Şef Recep Aydoğan tarafından hazırlanan 150 yemek tarifinin olduğu yemek kitabı ile bilmediğiniz yemekleri bile kolaylıkla yapabileceksiniz. Manuel program yaratabilme özelliği sayesinde de sevdiğiniz tarifleri kendi menünüze ekleyebilirsiniz.

Kuzinede Pişmiş Gibi

Basınçlı pişirmenin en güvenilir halini teknoloji ile birleştiren Fakir Cuisinier çok amaçlı basınçlı pişirici, bayram sofralarında en zorlu yemekleri bile tek tuşla hazırlama imkânı sunuyor. 1300 W gücündeki Cuisinier, yüksek basınç özelliği sayesinde yemeğinizi kuzinede pişme mantığıyla pişiriyor. Böylece yemeğinizin aroması ve besin değerleri yüksek kalarak, lezzetinden kayıp vermiyor. Ayrıca saatlerce et pişirme derdinden kurtarıp vaktinizi size bırakıyor.

Yapmak istediğiniz yemeğin malzemelerini Fakir Cuisinier’e koymanızın ardından 20 ayrı programlı menüden seçim yapıyorsunuz. Çorba, ekmek, reçel, zeytinyağlı, makarna, pizza, pilav, kek, sütlü-şerbetli tatlılar gibi aklınıza gelecek her türlü lezzeti Fakir Cuisinier ile yapmak mümkün. Tandır, mayalama, kavurma, ağır pişirme, sote, fırınlama, buğulama, haşlama gibi pişirme seçenekleriyle pişireceğiniz yemeklerle bayramda evinizin şefi olacaksınız.

5 L seramik kaplama haznesi bulunana Fakir Cuisinier de gecikmeli başlama ve 24 saat sıcak tutma özelliğiyle dikkat çekiyor. Cihaz, geniş LED ekranı, dokunmatik kontrol paneli ve Türkçe menüsü ile pratik kullanım sağlıyor.

Fakir Cuisinier ile birlikte Şef Recep Aydoğan’ın reçetelerinden oluşan yemek tarifi kitabı hediye veriliyor. İsterseniz kendi tariflerinizi de cihaza yükleyip kendi özel menülerinizi de oluşturabilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*