Silverline 5 gözlü ocak ile konforlu yemek pişirme deneyimi

Ocak kullanımında en sık karşılaşılan problem birkaç tencerenin aynı anda ocak üstüne sığmaması ve dolayısıyla saatler alan yemek pişirme süreleri... Yemek pişirmek matematiksel hesaplamalarla değil keyifle geçmeli...İstenen yemekler aynı anda doğru pişirme ısıları ile hazırlanabilir. Bunun için Silverline 5 gözlü ocak CS5363’ü tasarladı.

Silverline Ankastre‘nin 5 gözlü ocak modeli CS5363, önden mekanik kontrol paneli ve otomatik ateşleme sistemi ile kullanımda kolaylık ve konfor sağlıyor. Cam yüzeyin modern görüntüsü ile döküm beklerin nostaljik duruşu geçmişle geleceğin mükemmel uyumunu yansıtıyor. Otomatik gaz kesme emniyeti sayesinde ocakta pişen yemek taşsa dahi olası tehlikeleri ortadan kaldıran ocak, şık tasarımı ile özellikle ada mutfaklarda çok tercih ediliyor.  Cam yüzeyi ve döküm ızgara üzerindeki en zorlu yağlar bile kolayca temizlenebiliyor. Wok gözü bu ocağın en değerli özelliği… Yüksek ısı veren WOK gözü yüksek ısıda pişmesi gereken yemeklerin hazırlamasına yardımcı oluyor. Sebzeler, etler yüksek ısıda ve kısa sürede besin değerlerini kaybetmeden pişiyor. Ocağın yüksek verimli yanış sistemi enerji kaybı olmadan, tüm yemekleri doğru sürelerle ve istenilen lezzette pişirmeye olanak veriyor.

Ocağı verimli kullanmak için bazı önemli ipuçları…

Ocaktan yüksek verim elde edebilmek için tencere tabanı büyüklüğüne uygun yanıcı göz tercih edilmeli ve kaplar muhakkak bekin (yanıcı gözler) üzerine ortalanmalı. Ocak tasarımlarında orta ve küçük çaplı yanıcılar düğmelere yakın, büyük çaplı yanıcılar ise düğmelere en uzak bölüme konumlandırılıyor. Bu yüzden düğmelerin hasar görmemesi için büyük kaplar düğmeye yakın gözlerde kullanılmamalı. Enerji tasarrufu için ise tencere altı düz tercih edilmeli ve kapağı kapalı şekilde kullanılmalı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*