Silverline Lightline ödül kazandı

Silverline Lightline, dünyanın en prestijli tasarım programlarından birisi olan Good Design dahilinde “2021 Good Design” ödülünü alarak, tasarımdaki kusursuzluğunu ve fonksiyonelliğini tescilledi. Davlumbaz teknolojisinde yenilikçi tasarım çizgisiyle fark yaratan Silverline, Lightline davlumbaz ile mutfakların havalandırma ihtiyacını şık bir aydınlatma siluetiyle karşılıyor.

Bu yıl 71.si düzenlenen 50’den fazla ülkeden 1.100’ün üzerinde ürünün katıldığı organizasyonda Lightline, “tasarım mükemmelliği” ile öne çıkarak “Good Design” ödülüne layık görüldü. Kullanıcı nerede olursa olsun mobil uygulama üzerinden mutfağın hava kontrolünü ve ortam aydınlatmasını uzaktan ayarlayama imkanı sunan Lightline, mutfağın ambiyansını her an istenilen moda getirebiliyor. Yüksek performansı ve özel olarak tasarlanmış aydınlatma fonksiyonuyla mutfakta şık ve ferah bir ortam yaratan ada davlumbaz Lightline, Hi+ teknolojisiyle akıllı cihazlarla bağlantı kurarak hava akış hızı, aydınlatma, yukarı ve aşağı hareketleri kolaylıkla kontrol ediliyor.

Ayarlanabilir renk seçenekleri ile mutfaklarda göz alıcı ambiyans… Ayarlanabilir renk seçenekleri ve renk tonları mobil uygulama üzerinden kontrol edilerek kullanım kolaylığı sunuyor. Lightline, gün ışığı tonlarındaki ortam aydınlatmasını mutfağınıza yansıtırken, aynı zamanda tavana yansıyan canlı renk seçenekleri ile de mutfak ambiyansınızı göz alıcı bir şekilde değiştiriyor. Yüksek verimli motor teknolojisi sayesinde çevre dostu ürün, kullanılmadığı zaman tam bir tavan armatürüne dönüşerek mutfağınızın şık bir parçası haline geliyor. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*