İzmirliler Coffee HQ ile üçüncü nesil kahve deneyimini yaşıyor

Türkiye kahve sektörünü 3. nesil kahve ile tanıştıran isimlerden biri olan Sam Çeviköz’ün kurduğu Coffee HQ (Coffee Headquarters), taze demlenmiş lezzetli kahveleriyle İzmirlilerle buluşuyor. İzmir İstinyePark’ta -1. katta hizmet veren Coffee HQ mağazasında, nitelikli çekirdeklerden yapılan kahve seçeneklerine özel reçetelerle hazırlanan tatlılar ve sandwichler de eşlik ediyor. Sektöründe fark yaratma hedefiyle yola çıkan Coffee HQ, İzmirli kahve severlerin keyifli anlarına lezzet katıyor.

Kahve Gurusu Sam Çeviköz tarafından kurulan Coffee HQ (Coffee Headquarters), nitelikli kahveleri üçüncü nesil demleme yöntemleriyle buluşturuyor. Kahveden alınan her yudumu lezzet hafızamıza kazınan unutulmaz bir deneyime dönüştüren Coffee HQ, Ege’nin incisi İzmir’den başladığı yolculuğu ile sektöre yeni bir soluk getiriyor.

Kahveler lezzetli espressolarla hazırlanıyor

Coffee HQ, İzmirli kahve severlerle İzmir İstinyePark AVM’de -1. katta yer alan mağazasıyla buluşuyor. Açılışın ardından eklenen yeni oturma alanlarıyla 140 metrekare bir alanda hizmet veren Coffee HQ İstinyePark mağazası, konforlu ve keyifli bir deneyim sunuyor. Cappuccino, Americano, latte, mocha gibi sevilen kahve seçeneklerini lezzetli espressolarla hazırlayan Coffee HQ’da ayrıca, kahvenin lezzetine lezzet katmak için Sam Çeviköz’ün özel demleme yöntemleri uygulanıyor. 

Özel tatlılar ve iddialı sandwichler 

Coffee HQ’nun özel reçetelerle hazırlanan harika tatlıları, en az kahveler kadar müdavimlerin iştahını kabartıyor. Lotus Cheescake, Balkabağı Cheescake ve Nutella Magnolia gibi farklı lezzetlerin yanı sıra klasik tatlardan vazgeçemeyenler için Ekler seçeneği de dikkat çekiyor. Atıştırmalık sandwichler arasında ise reçelli HQ Sandwich, yumurta ile yeni nesil wrap’ın birleşiminden doğan Breakfast Burrito ve şaşırtan lezzetleriyle 3 çeşit bagel bulunuyor.  

İzmir İstinyePark mağazasının yanı sıra İstanbul Akaretler’de de bir şubesi bulunan Coffee HQ, özenle kavurduğu kahve çekirdeklerini yine aynı özenle paketliyor. Mağazaları ziyaret eden kahve severler, sunulan çeşitler arasından daha yumuşak içimli veya daha yoğun bir tat seçerek kahvesini paketli olarak da satın alabiliyor. 

Coffee HQ, farklı bir kahve deneyimi yaşamak isteyen İzmirlileri İstinyePark mağazasına davet ediyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*