Arzum Magiclean Boost Dikey Şarjlı Süpürge kullanım kolaylığı hızlı temizlik sağlıyor

Arzum’un teknoloji ve performansı bir araya getirerek tasarladığı üstün performanslı Arzum Magiclean Boost Dikey Şarjlı Süpürge temizliği keyfe dönüştürüyor. 400 W gücündeki motoru ve ultra güçlü LED’leriyle görünmeyen tozlara bile savaş açarken, yumuşak fırçalı ve ince uçlu başlık seçenekleriyle evinizde ulaşılmadık yer bırakmıyor.

HEPA filtresiyle toz ve alerjenleri süpürge içerisinde hapseden Magiclean Boost, evinizde hijyeni en üst seviyeye çıkarıyor.

Yüksek performanslı ve uzun ömürlü BLDC motoruyla maksimum çekiş gücü sağlayan Arzum Magiclean Boost Dikey Şarjlı Süpürge, yüksek kapasiteli bataryası sayesinde kablosuz ve her zaman kullanıma hazır bir temizlik imkânı sunuyor. 50 dakikaya kadar kullanım süresi ve kolayca boşaltılabilen 0,5 litre kapasiteli toz haznesi ile tek seferde tüm evi temizleyebilen Magiclean Boost, başlığının yüksek manevra kabiliyetiyle temizlikte kontrol ve kullanım kolaylığı sağlıyor. Maksimum hız seviyesinde bile sadece 78 desibel ses çıkaran Arzum Magiclean Boost Dikey Şarjlı Süpürge, sevdiklerinizi rahatsız etmeden temizlik yapma fırsatı sunuyor. Tüm bu özellikleri ile temizliğin en konforlu halini sizlere sunan Magiclean Boost, duvara montaj aparatı ile de evinizde yer kaplamıyor.

Üstün performans ve teknolojiyi bir arada getiren Arzum Magiclean Boost Dikey Şarjlı Süpürge ile size hijyenik ve kolay temizliğin keyfini çıkarmak kalıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*