Tek tuşla tezgahta gizlenebilen davlumbaz Silverline Armonia

Silverline, istenildiğinde tek tuşla tezgahta gizlenebilen Armonia ile davlumbaz teknolojisindeki iddiasını ortaya koyuyor. Modern çağın mutfak dekorasyonuna estetik ve teknolojik çözümler sunan marka, ocak arkasında ya da yanında konumlandırılabilen Armonia ile kullanıcıları alternatif çözümlerle buluşturuyor.

Ergonomik yapısı sayesinde esnek ve kapsamlı pişirme deneyimi sunan Armonia, istenildiğinde tek tuşla tezgâh içine gömülüyor ve kapalı konumdayken tezgâh üzerinde sadece şık kontrol paneli gözüküyor. Elektrikli ocaklarla uyumlu çalışabilen Armonia davlumbaz, 15 dakikalık yoğun güç kullanım fonksiyonu ve karbon filtresi sayesinde ağır koku veren yemeklerin yarattığı etkiyi mutfaktan anında uzaklaştırıyor. Vitroseramik ve indüksiyonlu ocaklar ile uyumluluk gösteren Armonia’nın tasarımında kullanılan cam kolaylıkla siliniyor, taşma ve sıçramalardan oluşan yemek artıkları kısa sürede temizlenebiliyor. Silverline’ın tüm ürün gamında olduğu gibi Armonia’da da kullanıcı güvenliği ön planda yer alıyor. Davlumbaz tezgâh içine gömülürken oluşabilecek el sıkışmalarına karşı geliştirilen hassas manyetik algılayıcı ile kazaların önüne geçiliyor. Kolay montaj ve uzaktan kumanda ile kontrol edilebilme özelliğine sahip olan Armonia, led aydınlatma ünitesi sayesinde muftakların aydınlatma ve havalandırma ihtiyacını da aynı anda karşılıyor.

Armonia dünyanın en prestijli ödül kuruluşlarından Plus X Awards ve German Design Award tarafından ödül kazanarak, tasarımının mükemmelliğini kanıtlayan özel bir davlumbaz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*