Hem sessiz hem de toz torbasız süpürge

Bosch, çok  sessiz ve bir o kadar da güçlü toz torbasız süpürgesi Relaxx’x Ultimate ProSilence64 ile konforlu ve hijyenik bir temizlik sunuyor. Yalnızca 64 desibel ses seviyesine sahip BGS7SIL64 toz torbasız süpürgede, süpürgenin ömrü boyunca yıkama ve değişim gerektirmeyen hijyenik HEPA filtre bulunuyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla yaşamı kolaylaştıran ürünler sunan Bosch Ev Aletleri, sessizlikte lider toz torbasız süpürgesi BGS7SIL64 Relaxx’x Ultimate ProSilence64’ü tüketicileriyle buluşturdu. Yenilikçi izolasyon malzemeleri, yeni yüksek performanslı HiSpin motoru, optimize edilmiş hava akımı ve ses azaltıcı aksesuarları sayesinde sadece 64 Db ses seviyesine sahip Relaxx’x Ultimate, 3 litrelik ektra geniş konteyner hacmi ile konforlu bir temizlik imkanı sunuyor.

Toz torbasız süpürge kategorisinin yeni nesil sessiz lideri Relaxx’x Ultimate, SmartSensor Control özelliğiyle sürekli performans kontrolü yapan ve minimum bakım ihtiyacı duyuyor, tam otomatik SelfClean Sistemi sayesinde de toza temas etmenize gerek kalmadan filtre temizliğini kendisi yapıyor . Relaxx’x Ultimate’da bulunan, alerjik bünyeler için özel olarak geliştirilmiş HEPA filtre, süpürgenin ömrü boyunca yıkama ve değişim gerektirmiyor ve geride, ortam havasından daha temiz bir hava bırakıyor.

Her zeminde sessiz ve güçlü temizlik

Bosch Relaxx’x Ultimate, ekstra kuvvetli temizleme performansı sağlayan sessiz kullanımlı SilentClean Premium süpürme başlığına sahip. Ayrıca ürün, parke ve aralıklı fayans gibi sert zeminlerin hassas temizliği için özel olarak geliştirilmiş sert zemin başlığı, kenar-köşe için dar aralık ucu ve mobilya, yastık için çıkarılabilir fırçalı başlıkları ile kullanım kolaylığı sağlıyor. Yeni Bosch Relaxx’x Ultimate ProSilence64’ün tavsiye edilen

Mayıs 2019 perakende fiyatı,  2.200 TL

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*