Tazelik ve geniş iç hacim bir arada

Bosch’un Serie | 6 Üstten Donduruculu XXL ve XL buzdolapları geniş iç hacimleri, nem kontrol mekanizmalı VitaFresh Plus çekmecesiyle daha çok besini daha uzun süre tazeliğini koruyarak saklamaya yardımcı oluyor.

“Yaşam için teknoloji” temasını geliştirdiği tüm ürünlerde tüketicileriyle buluşturan Bosch Ev Aletleri’nin geniş iç hacimli Serie | 6 Üstten Donduruculu XXL ve XL buzdolapları, VitaFresh Plus tazelik sistemi sayesinde yiyecek ve içecekleri çok daha geniş bir alanda daha uzun süre taze tutarken, konfor, performans ve güvenliği bir arada sunuyor. A++ enerji sınıfı olan XL ve XXL buzdolapları , A+ enerji sınıfı buzdolaplarına göre %20 daha tasarruflu bir kullanım vadediyor.

Beyaz ve Inox renk seçenekleriyle XL ve XXL modellerde yer alan VitaFresh plus tazelik çekmeceleri, iki farklı nem ayarı sunarak optimum saklama koşulları sağlarken, sağlıklı meyve ve sebzelerin tazeliğini iki kata kadar daha uzun süre saklamanıza yardımcı oluyor. VitaFresh Plus 0 °C tazelik çekmeceleri ise balık ve eti kokuları birbirine karışmadan iki ayrı çekmecede depolama imkanı sunuyor ve yaklaşık 0 °C sıcaklıkta tazeliklerini de 2 kata kadar daha uzun süre korumalarını sağlıyor.

Sınıfının en geniş net hacmine sahip XXL buzdolapları aynı zamanda esnek kullanım çözümleri de sağlıyor. TwinShelves özelliği sayesinde ihtiyaç duyulduğunda raf ikiye bölünerek yüksek gıdaları ve kavanozları buzdolabı raflarında saklama imkanı sağlıyor. Buzdolabı ve dondurucu bölmelerinde bulunan LED aydınlatma karanlık ortamlarda bile aranılan gıdaların kolayca bulunmasını sağlıyor. IceTwister özelliği ise soğuk içecekler hazırlamak için çok kolay bir şekilde yüksek miktarda buz hazırlamaya yardımcı oluyor. Freshsense sensör teknolojisi sayesinde buzdolabı iç ve ortam sıcaklığı sürekli olarak ölçümlenerek buzdolabının iç sıcaklığındaki dalgalanmalara engel olunuyor ve Fan destekli MultiAirflow sayesinde buzdolanızın sıcaklık ve nem değerleri en üstten alta kadar dengede olması sağlanıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*