Arzum yeni yıla hazır

Arzum, yeni yılda hem kendinize hem sevdiklerinize güzellik ve sağlık katacak hediyeler sunuyor.

Arzum, 2019’u güzellik ve sağlıkla karşılamanız için size birçok alternatif sunuyor. Arzum Pearl Effect serisi ile saçlar bakımla parlayacak, Arzum FaceCleansing PRO ile ciltler ışıldayacak. Vücut değerleri Arzum Smartfit baskül ile kontrol altına alınıp Arzum Shake’N Take Kişisel Blender’la sağlık ve enerji hep sizin ve sevdiklerinizin yanınızda olacak.

Yeni Yılda da Bakımlı ve Güzel Saçlar Arzum’a Emanet

Arzum Pearl Effect serisi ile 2019’a daha parlak ve sağlıklı saçlarla başlangıç yapın. Saç düzleştirici, saç maşası ve saç düzleştirici fırçadan oluşan Arzum Pearl Effect serisi, avokado yağı ve E vitamini katkılı seramik plakalarıyla saçlarınıza sağlıklı şekillendirmenin yanında mucizevi bir bakım sunuyor. Yılbaşı gecesinde evde güzelleşmenin en kolay ve hızlı halini sunan seri ile tüm bakışlar üzerinizde toplanacak. Arzum Pearl Effect Saç Düzleştirici, parlak ve dümdüz saçları size sunacak. Arzum Pearl Effect Saç Maşası,hayalinizdeki ışıl ışıl buklelere kolayca ulaşmanızı sağlayacak. Arzum Superstar Pearl Effect Saç Düzleştirici Fırça ise, saçınızı tararken güzellik katacak vehacimli bir görünüm verecek.

Rengiyle de 2019’un incisi olacak seri, saçlarına özen gösteren sevdikleriniz için muhteşem bir hediye alternatifi.

Arzum Pearl Effect Saç Düzleştirici 281, 91 TL

Arzum Pearl Effect Saç Maşası 253,71 TL

Arzum Superstar Pearl Effect Saç Düzleştirici Fırça 234, 91 TL

2019’da cildiniz ışıldasın

80 saniyelik derinlemesine bakım ile yeni yıl gecesinde cildinizi ışıl ışıl bir görünüme kavuşturacak Arzum FaceCleansing PRO, yıl boyunca da vazgeçilmeziniz olmaya aday. Elle temizlemeye göre 7 kat daha etkili olan cilt bakım seti, özel tasarlanmış üçgen başlıkları sayesinde yüzün en kıvrımlı bölgelerinde derinlemesine temizlik ve rahat bir kullanım sunuyor. Su geçirmez özelliği sayesinde duşta da kullanılabilen ürün, hassas titreşimleri sayesinde cildin doğal yapısına zarar vermeden bakım sağlıyor. Arzum FaceCleansing PRO ile cildine özen gösteren sevdiklerinizi de sevindirebilirsiniz.

Arzum FaceCleansing PRO 375,91 TL

2019’da sağlıklı yaşama bağlanın

Arzum, yeni yılda sizi sağlıklı yaşama davet ediyor. Vücut değerlerinin kolaylıkla takip edilmesini ve saklanmasını sağlayan akıllı Smartfit baskül ile bu yıl vücut değerlerinizi kontrol altına alın.Yağ, su, kas, kemik ölçümü yapabilen Arzum Smartfit baskül, Bluetooth bağlantı özelliği sayesinde detaylı vücut analizini telefona taşıyor. Sunduğu fiziksel veri raporuyla günlük, haftalık, aylık ve yıllık vücut değerlerinizin değişimini takip fırsatı sunan baskül, hedeflenen kiloya ulaşmak için önceki vücut değerlerini analiz etmenizi sağlıyor ve motivasyonu artırıyor. Vücudunuzdaki en küçük değişimi bile fark etmenizi sağlayan baskül, 2019’da hem sizin hem sevdiklerinizin vazgeçilmezi olmaya hazır.

Arzum Smartfit 449, 90 TL

Vitamin dolu 2019!

Arzum Shake’N Take Kişisel Blender ile 2019’a enerji katmaya hazır olun. Leziz meyve karışımlarından smoothie’lere kadar birçok içeceği hızlı bir şekilde hazırlayabilen ürün, kolay kullanımı, taşınabilir hazneleri ve ergonomik tasarımıyla da dikkat çekiyor. Özel paslanmaz çelik bıçakları ile buz kırabilme imkanı sunuyor. Kullanımı, tek tuşla çalıştırma özelliği sayesinde oldukça pratik olan Arzum Shake’N Take, mavi, pembe, kırmızı ve siyah renk alternatifleri ile sevdikleriniz için ideal bir yeni yıl hediyesi.

Arzum Shake’N Take 338,31 TL

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*