Yeni “Akıllı” evinizin akıllı ürünleri

Yapay zekâya sahip teknolojik cihazlar artık bireylerin yaşam alanlarına da dahil oldu. Bu akıllı cihazlar işleri daha kolay hale getirmenin yanı sıra evleri daha da güvenli hale getiriyor. Gün geçtikçe insanların hayatına daha çok dahil olan teknoloji sayesinde artık evler de akıllı.

Amazon Echo

Akıllı asistan sistemini hayatımıza entegre etmemize yardımcı olan Amazon Echo hoparlör sayesinde evimiz de akıllı hale geliyor. Sesli komutlarla hem günlük notlarınızı alabilir, hava durumunu, trafik akışını öğrenebilir hem zamanınızı tasarruflu kullanabilirsiniz.

Google Home

Google Home, Echo ile aynı mantığa sahip başka bir akıllı asistan olarak tanımlanabilir. Sesli komutlarla tüm işlerinizi halledebilirsiniz.

LG Buzdolabı

Amazon ve LG iş birliğinden doğan yapay zekâ teknolojisine sahip bu buzdolaplarıyla sesli iletişim kurulabiliyor. İstediğiniz komutu sesli veya dokunmatik ekrandan vererek aynı zamanda geri bildirim alabiliyorsunuz.

Akıllı priz

Akıllı prizler doğrudan evinizin internet ağına bağlanarak sizin uzaktan kontrol edebilmenize olanak sağlıyor. Prizinizin elektrik bağlantısını kesebilir ya da zaman ayarlaması yaparak istediğiniz saatlerde çalıştırabilirsiniz. Iphone ve Android için tasarlanan Mihome uygulaması üzerinden yönetim işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Petfeeder

Petwant markasının evcil dostlarımız için tasarladığı bu ürünle onların beslenme düzenlerini kontrol edebilir durumda oluyorsunuz. Beslenme sürelerinden, ne kadar yiyeceklerine kadar kontrol edebileceğiniz bu cihazla evcil dostunuzun sağlığını koruyabiliyorsunuz.

Peggy

OMO tarafından geliştirilen bu pratik cihaz yıkanan çamaşırların kurumasına yardımcı oluyor. Mobil uygulama ile birlikte kullanılan bu cihaz hava durumunu, nem oranını, hava sıcaklığını ölçebilen sensörler sayesinde çamaşır kurutmak için en uygun zamanı seçiyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*