Nar bereketi Arzum’la sofralarda

Arzum, yeni yıl yemeklerinizi hazırlarken en büyük yardımcınız olmaya devam ediyor. Hayatınızı kolaylaştıran Arzum'lar aynı zamanda Nar Kırmızısı renkleriyle de yeni yıl hediye alternatifi olmaya aday.

Mutfakların en sevilen ve en çok tercih edilen markası Arzum, yeni yıl sofralarını renklendirecek. Kırmızı renkleriyle yeni yıl ruhuna eşlik eden Cookart Color Fırın, Crust Mix Stand Mikser ve Blendart Multi Blendar Seti ile sofranıza lezzet katmaya devam ediyor.

Yılbaşı lezzetlerinizi sanata dönüştürün

Arzum Cookart Color fırın, 50 litrelik iç hacmiyle kalabalık yılbaşı sofrasının ana yemeklerini sofralara taşıyor. İki farklı tepsi seçeneğiyle, birbirinden lezzetli yemekleri hazırlamanızı sağlayan fırın, nar kırmızısı rengiyle muhteşem bir hediye alternatifi de oluyor. Arzum Cookart Color fırın ile yılın son gününde enfes yemeklerinizi masaya taşımaya ve sevdiklerinizi mutlu etmeye hazır olun.

Ustalara taş çıkartın

Arzum, sizi Crust Mix Stand Mikser ile ustalara taş çıkartmaya davet ediyor. Eliptik çırpma, karıştırma, yoğurma özelliğiyle ideal kıvamı en zahmetsiz ve hızlı şekilde yakalamanızı sağlayan mikser ile muhteşem lezzetleri yakalamaya hazır olun. 4,5 litrelik çelik kasesi, 8 kademeli hız ayarı ile profesyonel kullanıma uygun Arzum Crust Mix Stand Mikser, sıçramalara karşı koruma kapağı ile de size temiz kullanım rahatlığı yaşatacak. Nar kırmızı rengiyle yeni yıl ruhunu yakalayan mikser aynı zamanda yemek yapmayı sevenler için uygun bir hediye alternatifi.

Yılın son gününde profesyonel yardımcınız Arzum’dan

Yeni yıl sofra hazırlığında profesyonel ve güçlü bir yardımcı arıyorsanız Arzum Blendart Multi Blender Seti tam size göre! Arzum Blendart Multi Blender Seti ile sevdikleriniz için en leziz yemekleri ve tatlıları zamandan kazanarak pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Nar kırmızısı rengiyle yemek yapmayı sevenlere muhteşem bir hediye alternatifi olan set, 1500 Watt’lık gücü ve altı bıçağı ile dikkat çekiyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*