Airfel bayileriyle “birlikte güçlü gelecek” inşa ediyor

Daikin Türkiye çatısı altında faaliyetlerine devam eden Airfel; Kıbrıs, Afyon ve Adana’da gerçekleştirilen 4 ayrı toplantıyla ülke geneline yayılmış klima bayilerinden 450 bayi temsilcisi ile bir araya geldi. “Birlikte Güçlü Gelecek” mottosuyla dizayn edilen toplantılarda tüm iş ortaklarına yönelik merkezi bir iletişim aracı olan “Airfel Plus”ın tanıtımı yapılırken, 4 ayrı distribütörlük bölgesinden başarılı bulunan firmalara da çeşitli kategorilerde ödülleri verildi.

İklimlendirme sektörünün tercihleri belirleyen markası Airfel, ülke geneline yayılmış klima bayilerinden 450 bayi temsilcisi ile farklı tarihlerde ve lokasyonlarda düzenlenen 4 ayrı toplantıyla bir araya geldi. Airfel’in geliştirdiği yeni bir sadakat programı olan “Airfel Plus”ın tanıtılması amacını taşıyan buluşmaların mottosu ise “Birlikte Güçlü Gelecek” olarak belirlendi. Airfel markasının her zamankinden daha güçlü büyümeye devam ettiğini vurgulayan toplantıların sonunda her bölgenin ‘Ciro Birincisi’, ‘Montaj Birincisi’ ve ‘Gelişim Gösteren Firma’sı belirlenerek, ödülleri takdim edildi.

Buluşmaların ilki Marmara Bölgesi bayilerinin katılımıyla 8-10 Şubat 2024 tarihleri arasında Kıbrıs’ın Girne şehrinde gerçekleştirildi. Distribütörlüğünü Panalı Dayanıklı Tüketim Malları San. ve Tic. A.Ş. şirketinin üstlendiği Marmara Bölgesi’nden 100 bayi temsilcisinin katıldığı toplantılarda tüm iş ortaklarına yönelik merkezi bir iletişim aracı olan “Airfel Plus” hakkında bilgiler verilerek, programın tanıtımı yapıldı. İkinci buluşma 10-12 Şubat 2024 tarihleri arasında yine Kıbrıs’ın Girne kentinde, Paktaş Turizm Mobilya İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Pazarlama Ltd. Şti. firmasının distribütörü olduğu Akdeniz Bölgesi toplantısına 100 bayi temsilcisi katıldı. Başta bölge distribütörü Burak Özkan Koşar Day. Tük. Mall. Elekt. İnş. San. Tic. Ltd. Şti. firması olmak üzere Ege Bölgesi bayileri ise 80 bayi temsilcisi ile Afyon’da buluştu. Çukurova Bölgesi bayileri ise 26 Şubat 2024 günü Adana’da bir araya geldi. Seren Dayanıklı Tüketim Mamulleri Pazarlama Ltd. Şti. firmasının bölge distribütörü olarak hazır bulunduğu toplantıya 170 bayi temsilcisi katıldı. Bir arada olmanın gücünün ne kadar önemli olduğunun altının çizildiği toplantılar, Daikin Türkiye bünyesindeki yöneticilerin de katılımı ile büyük bir coşkuyla geçti.

“AIRFEL PLUS” nedir?

Her geçen gün büyümesine ivme katan Airfel, tüm iş ortaklarına yönelik merkezi bir iletişim aracı geliştirerek, kullanıma sundu. İş hacmini büyütmek amacıyla son kullanıcı satış performansı ve ihtiyaçları izleyerek “iş ortakları” için kişiselleştirilmiş bir ödüllendirme programı olan Airfel Plus, satış sonrasında kurulum talebi iletme ve takip etme aracı olarak işlev görüyor. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*