TP Vision, Philips TV & Ses ürünleriyle 4 Seçkin iF Tasarım Ödülü kazandı  

TP Vision; Avrupai tasarım ve işçiliği odağına koyan Philips TV& Sound markasıyla, 2024 iF Tasarım Ödülleri’nden 4 yeni galibiyetle ayrıldı.

iF Ödülleri, 70 yıldan uzun süredir ürün tasarımında en iyi tasarımları ödüllendiriyor. Önde gelen küresel tasarım ödüllerinden biri olan yarışmaya, 2024 yılında yaklaşık 72 ülkeden 10.800’den fazla ödül başvurusu yapıldı. Ödül kriterleri arasında; yenilikçilik, kalite, işlevsellik ve ekolojik uyumluluk yer alıyor.  

2024 if Tasarım Ödülleri kazananları arasında; Philips’in yeni amiral gemisi OLED+959 TV, ses uzmanları Bowers & Wilkins ile ortaklaşa üretilen OLED+909 TV ve ultra ince B6309 soundbar, son olarakta A5608 kemik iletimli spor kulaklıklar yer alıyor.

Ödül almaya hak kazanan 4 ürün de Amsterdam’da bulunan özel Avrupa Tasarım ekibi tarafından tasarlandı.

TP Vision Baş Tasarım Sorumlusu Rod White, markanın kazandığı ödüllerle ilgili mutluluğunu ” Philips TV ve Sound ürünlerimizi farklılaştıran Avrupai tasarım, Avrupa’da bulunan özel tasarım ekibimize yaptığımız yatırımın karşılığını vermeye devam ediyor. 

İyi ürün tasarımı, müşteri memnuniyetinin ve kullanıcılarımızın ürünlerimize sahip olma mutluluğunun devamlılığını sağlıyor. Ürünlerin kullanıcılara yaşattığı deneyimin, en az ürün performansı kadar önemli olduğuna inanıyoruz.’’ sözleriyle aktardı. 

Philips OLED+959 Ambilight TV

OLED 959 Ambilight TV, serinin performansını net bir şekilde belli eden ölçülü tasarımıyla gerçek bir amiral gemisi olma özelliğini taşıyor. 

Televizyona önden bakıldığında, entegre ince ses yüzeyinde yalnızca yeni sürdürülebilir açık gri yün, melanj Kvadrat akustik kumaş görülüyor. Aynı kumaş OLED panelin yanlarını ve üst tarafını da sarıyor.

Kumaş, üç adet ön hoparlör, yanlardan ateşlemeli hoparlörler ve 2 adet üstten ateşlemeli Atmos hoparlör içeren bir Bowers & Wilkins ses sistemini de içinde barındırıyor. Sette ayrıca televizyonun arkasına monte edilmiş bir subwoofer daha bulunuyor. 

OLED+959 aynı zamanda yeni Ambilight plus teknolojisine sahip ilk TV olma özelliğini taşıyor.

Alüminyum zemin standı, yerel teknoloji trendlerine uygun metalik olmayan bir kaplamaya sahip ve beraberinde RC kablosuz şarj imkanı da sunuyor.

Philips OLED+909 Ambilight TV

OLED+909 tasarımı, üstün Bowers &Wilkins sesini ekranın altındaki alana gizlice entegre eden önceki Philips Ambilight TV’lerin başarısını temel alıyor.

2024 yılı modellerde, ses yüzeyi daha ince olup Bowers & Wilkins imzalı ses kalitesi korunuyor. 4 taraflı Ambilight sistemi aynı zamanda setin boyutlarıyla uyumlu bir görüntü kalitesi sunuyor.

Ön alt ses sistemi için sürdürülebilir yünden yapılmış koyu melanj Kvadrat akustik kumaş kullanılırken, daha büyük subwoofer hoparlörü arka kapakta yer alıyor.

Televizyonunun sehpasında geri dönüştürülebilir alüminyum detaylar bulunuyor ve beraberinde RC, sürdürülebilir, yüksek performanslı kablosuz şarj özelliği de bulunuyor. 

Philips B6309 Sound bar

B6309 Soundbar, hem Soundbar hem de beraberindeki Subwooferla beraber kompakt bir form faktörüyle güçlü ses sistemini birleştiriyor. Modern evlere kolayca sığabilecek mütevazı ve ölçülü bir ürün tasarımıyla tüketicilerin taleplerini karşılıyor. 

Subwoofer, derin ses performansını koruyor ve dikey ve yatay yönde konumlandırılarak yaşam alanı içinde kolayca gizlenebiliyor. 

 Philips A5608 Kemik İletimli Kulaklıklar 

A5608 Kemik İletimli Kulaklıklar, sporcular için özel üretilen Philips GO Spor kulaklıkları platformuna entegre edilebiliyor.  

Kemik iletimi teknolojisi, iyi sesi güvenli uyum ve güvenlik için açık kulak özelliğiyle dengelendiği bir açık hava spor ürünü sunarak A5608’in hedefindeki kullanıcılara ulaşmasını sağlıyor. 

Model, koşuseverlere ve bisiklet kullanıcılarına mükemmel kulaklık deneyimi yaşatıyor. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*