Gürses Kurumsal, Samsung Klima lansmanında yeni stratejilerini paylaştı

Gürses Kurumsal, Samsung Klima lansmanını Samsung Electronics Türkiye ekibi ve bayilerinin katılımı ile 13 Şubat 2024 Salı günü Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de gerçekleştirdi. 2023 yılı klima pazarının genel değerlendirmesi ve 2024 yılı klima pazar genel beklentilerinin konuşulduğu lansmanda bayilerle klima satış ve pazarlamasının nasıl geliştirileceğine dair detaylar konuşuldu ve bilgiler paylaşıldı. Toplantıya Marmara Bölgesi’nden 125 yetkili bayi katılım gösterdi.

Ekin Tezeren
Samsung Electronics
Türkiye İklimlendirme
Sistemleri Ülke Direktörü

Toplantıya konuşmacı olarak katılan Samsung Electronics Türkiye İklimlendirme Sistemleri Ülke Direktörü Ekin Tezeren, Samsung klima ürünlerinin dünyadaki ve Türkiye’deki stratejisi üzerine bilgiler verdi. Ürün gruplarının özellikleri, servis yapılanmaları ve satış stratejilerini bayiler ile paylaştı. Lansmanda ikinci olarak GFK Türkiye Perakende Grup Müdürü Serkan Bektaş konuşmasını yaptı. Bektaş, 2023 yılı genel beyaz eşya ve tüketici elektroniği ile klima pazarındaki gelişmeler hakkında bilgiler iletti. Klima pazarında 2024 yılında da büyüme potansiyeli olduğunu belirtti.

Son olarak Gürses Kurumsal Satış- Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Altar Muşlu sunumunu yaptı. Muşlu, Gürses Grup hakkında genel bir bilgilendirmenin ardından 2023 yılında sektörde neler yaşandığını aktararak 2024’deki risk ve fırsatlar üzerine değerlendirmeler yaptı.

Serkan Bektaş
GFK Türkiye Perakende Grup Müdürü

2024 yılı için bir önceki yıla göre adetsel olarak değerlendirme yapmanın daha faydalı olacağını ve mevcut işlere yatırım yapmanın çok daha önemli hale geldiğine dair mesajlarını bayiler ile paylaştı. Muşlu, dergimize yaptığı açıklamada lansman özelinde beklentilerinin bayilerine sektörle ilgili 2023 yılı değerlendirmesi yapmak ve 2024 yılı için de Türkiye ekonomisi ve sektörel gelişmeleri paylaşmak olduğunu söyledi. Muşlu, ayrıca özellikle Samsung klima operasyonunun nasıl daha başarılı olacağına dair yeni stratejilerini de paylaştıklarını ifade etti.

Altar Muşlu
Gürses Kurumsal Satış-Pazarlama
Genel Müdür Yardımcısı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*