Miele Triflex HX2 kablosuz dikey süpürge ile maksimum esneklik, kusursuz temizlik

Üstün temizleme gücü ve performansına sahip elektrikli süpürge seçenekleriyle evlerin vazgeçilmezi olan Miele, çok yönlü temizlik için patentli* 3’ü 1 arada tasarıma sahip Triflex HX2 kablosuz süpürge ile maksimum erişim mesafesinde kusursuz temizlik sunuyor.

Miele, üstün teknoloji ile üretilen elektrikli süpürge seçenekleriyle her evin ihtiyacına yönelik çözümler sunuyor. Miele elektrikli süpürgeler, uzun süreli temizleme gücü, benzersiz filtreleme özelliği ve yüksek performansıyla evlerin vazgeçilmezi olurken, Miele Triflex HX2 kablosuz dikey süpürge benzersiz esnek tasarımı ile temizlik deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. 

3’ü 1 arada esneklik ile tanışın

Miele Triflex HX2, çok yönlü temizlik için patentli* 3’ü 1 arada tasarım ile temizlik kolaylığı sunuyor. Esnek kullanım için hem üst hem de alta takılabilen PowerUnit başlığı ile alçak mobilya altlarında, geniş alanlarda ve tavanlarda kusursuz temizlik sağlıyor. Tek başına da kullanılabilen PowerUnit, araba veya evdeki koltukların temizliği için de ideal yardımcınız oluyor. Miele Triflex HX2’nin hafif yapısı ve kullanım kolaylığı ile zahmetsiz bir temizlik konforu yaşatıyor. 

Derinlemesine temizlik 

Otomatik zemin döşemesi algılamalı Miele Triflex HX2 kablosuz dikey süpürge, aynı zamanda HEPA Lifetime filtre özelliği* sayesinde evinizi alerjenlerden arındırılmış bir bölge haline getiriyor. Mikroskobik boyutlardaki partikülleri ve alerjenleri yakalayarak %99,999’dan fazla hava temizliği de sunuyor.**  Ayrıca Cat & Dog versiyonlarda Electro Compact el fırçası ile evdeki dostlarımızın inatçı tüylerini ve derinlere işleyen kirleri tamamen ve sizi yormadan temizliyor. 

Maksimum kullanım kolaylığı

Tek şarjda 60 dakikaya varan çalışma süresi***, zemin başlığındaki güçlü aydınlatma bandı ve Twist2open özelliği sayesinde toz haznesini zahmetsizce boşaltma gibi özellikleriyle temizlik kolaylığı sağlayan Miele Triflex HX2 kablosuz dikey süpürge, zamana meydan okuyan zarif tasarımlı ile de evinizin vazgeçilmezi oluyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*