Miele elektrikli süpürgeler ile her evin ihtiyacına uygun çözümler

Miele, üstün teknoloji ile üretilen elektrikli süpürge seçenekleriyle her evin ihtiyacına yönelik çözümler sunuyor. ‘’Miele ile Daima Daha İyiye’’ çalışma prensibi ile yüksek kalite elektrikli ev aletleri üreten Miele, üstün temizleme gücü ve performansına sahip elektrikli süpürge seçenekleriyle evlerin vazgeçilmezi oluyor.

Beyaz eşya ve ankastre ürünlerinin dünyaca ünlü Alman markası Miele, zamana meydan okuyan zarif tasarımlı elektrikli süpürge seçenekleriyle konforlu bir kullanım sunuyor. Miele elektrikli süpürgeler, uzun süreli temizleme gücü, benzersiz filtreleme özelliği ve yüksek performansıyla evlerin vazgeçilmezi oluyor. Bağımsız ürün testlerinde övgüler toplayan Miele üst düzey elektrikli süpürgeler, torbalı veya torbasız, kablosuz dikey ve tam otomatik robot modelleriyle farklı yüzeylerde, halı ve kilimlerde komple bakım sağlayarak temizlik deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. 

Kablosuz dikey süpürge ile zahmetsiz temizlik

Miele kablosuz dikey süpürgeler, hafif yapısı ve kullanım kolaylığı ile zahmetsiz bir temizlik konforu yaşatıyor. PowerUnit başlığı ile kolay temizlik imkanı sunan dikey süpürgeler, borusuz ve elektrikli fırça olmadan pratik şekilde kullanılabiliyor. PowerUnit başlığı alt tarafına monte ederek geniş alanlarda; üst tarafına monte ederek ise alçak mobilya altları ve tavanlarda kusursuz temizlik sağlıyor. Miele kablosuz dikey süpürgeler, aynı zamanda HEPA Lifetime filtre özelliği sayesinde mikroskobik boyutlardaki partikülleri ve alerjenleri yakalayarak %99,999’dan fazla hava temizliği de sunuyor.* Tek şarjda 120 dakikaya varan çalışma süresine sahip model alternatifleriyle Miele kablosuz elektrikli dikey süpürgeler, Comfort Clean özelliği sayesinde de sık temizleme ihtiyacını ortadan kaldırıyor. 

Kompakt tasarım, yüksek çekiş gücü

Konforlu tutma kolları, tutma yeri kontrolleri, ayak pedalları ve kablo yönetim sistemleri gibi özellikleriyle kullanıcı dostu olan Miele kablolu süpürgeler, zengin aparat alternatifleri ile farklı zemin türleri için kapsamlı temizlik çözümleri sunuyor. Ergonomik ve rahat bir kullanım sağlayan kablolu süpürgeler, kokuları etkili bir şekilde gidererek, uzun kablosu sayesinde geniş bir alanda kolay bir temizlik imkanı sağlıyor. Torbalı ve torbasız seçenekleriyle farklı ihtiyaçlara göre tasarlanan Miele kablolu elektrikli süpürgeler, zengin renk alternatifleri ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 

Her zeminde kusursuz temizlik 

Her türlü zemine uygun mükemmel toz çekimi için güçlü çekiş sistemine sahip Miele robot süpürgeler 4 temizlik modu ve 4 kademeli temizlik sistemi ile her zeminde yüksek performans sunuyor. Miele Scout uygulaması ile belirli bir alanın temizlenmesi için yönlendirme yapılabilen robot süpürgelerle, sadece istenilen alanlar için temizlik programlanabilirken, favori alan belirlenebiliyor veya halı gibi seçili bölgeler temizlik güzergahından çıkarılabiliyor. Aynı zamanda ön kameraya sahip modellerinde ise cihazın perspektifinden gerçek zamanlı olarak temizlik takip edilebiliyor. Miele robot süpürgeleri, dışa doğru açılabilen 20’li kolları sayesinde ise ulaşması zor olan köşelere ulaşabiliyor.  Böylece köşelerde biriken toz yumakları dahi çekilerek zahmetsiz ve derinlemesine temizlik sunuyor. Yaşam alanlarının sanal haritasını oluşturarak eksiksiz ve verimli temizlik için en iyi güzergahı belirleyen Miele robot süpürge çeşitleri, Miele@home sistemi sayesinde tüm akıllı cihazlara entegre edilerek uzaktan, zahmetsiz kullanım konforu sunuyor. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*