Gürses Kurumsal – TCL Toplantısı Bayi Röportajları

İbrahim Eldem Eldem A.Ş. ESKİŞEHİR

TCL ve Gürses Grubu’nun toplantısı, seçilen otelden yapılan sunumlara kadar her şey güzeldi. TCL markasının büyüklüğünü ve global pazardaki paylarını öğrendik. Barış Arda Bey’in sunumu bize 2023 ve 2024 kıyaslaması yapmamızı sağladı. Avrupa’da satışlar gerilerken Türkiye pazarının iyi olduğunu, diğer sektörlere göre beyaz eşyanın %65’ler civarında fiyat artışı olduğunu, kışın sert geçeceğini klima ve ısıtıcı pazarının büyüyeceğini, yazın geç geleceğini ama yine sıcakların artacağını belirten sunumu çok faydalı oldu.

Çağan Türkan Yüksel Ticaret BURDUR

Toplantı verimli ve güzel planlanmıştı hem ülke ekonomisi hem de TCL markası hakkında bilgiler verildi. Gelecek sene ile ilgili ön görüleri paylaşıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Hasan Bayrak NBM Ekolüks Dtm.Ltd. Şti ANTALYA

TCL markalı klimaları 2023 yılında satmaya başladık. Yaz sezonu çok iyi geçti ürünler hem kaliteli ve hem de üstün özellikli ayrıca 48 saat te montaj hizmeti, satışları hızlandırdı. İyi bir sezon geçirdik. Lansman ve yeni ürünlerin merakı ile toplantıya katıldım Gürses Kurumsal A.Ş.’ye yakışır bir şekilde otel titizlikle seçilmiş. Toplantıya katılım çok kalabalıktı. Merak ettiğim klima, ısı pompası, multi klimalar, beyaz eşya ve elektronik gibi yeni ürün çeşitleri hakkında bilgiler aldık. 2024 yılında bu yeni ürünleri satabileceğimizi bize aktardılar. Gürses Kurumsal A.Ş.’nin değerli patronları, müdürlerimiz ve saha ekibi toplantıda baştan sona kadar bizimle ilgilendiler hepsine buradan ayrı ayrı teşekkür eder, başarılar dilerim.

Yunus Çiçek Gökalp Dayanıklı Tüketim Ltd. Şti. DİYARBAKIR

Son dönemlerde sektörümüzde organize edilen lansman programlarından en iyi ve en harika organizasyona sahip olanı diyebilirim. Harika bir lansman gerçekleşti. Gürses’in TCL grubunda güneydoğudaki partneri olarak hem markamızın lansmanı hem servis ağı ile ilgili soru işaretlerinin ortadan kalkması adına HTS yönetiminin sunumu harikaydı. Ayrıca GFK’nın verileri ve Gürses yöneticilerinin talep ve problemleri karşılamak adına yaptıkları sunumu çok kıymetliydi.

Bülent Mataracı Mataracı Dayanıklı Tüketim İSTANBUL

Gürses Kurumsal ve TCL iş birliği, sektörümüz için güzel bir gelişme olmuştur. Bu yolculuk, yoğun bir ilgiyle Antalya da taçlandırıldı, orada olmaktan son derece keyif aldım. Sektörde 24 yıl Kurumsal yöneticilik, sektörün 3 ayrı STK’sının kuruculuğu ve yöneticiliği, on yılı aşkın mağazacılık deneyimim. Dağıtım Kanalı sektör dergisinde yayınlanmış makalelerim ve sektörel TV program yapımcı ve moderatölük tecrübemle sektörümüzde birçok organizasyonda ev sahipliği, kimilerinde davetli olarak bulundum bu bakımdan her açıdan izleyip, notlarımı da alarak toplantıyı değerlendirdim. Gürses Kurumsal -TCL ortak lansmanı, hafızalarımızda iyi izler bıraktığını söyleyebilirim. Bu tür organizasyonların genelde bayilerin ürün siparişlerine yönelik olduğunu biliyoruz. Bunun aksine Gürses Kurumsal’da; marka temsili, konuklarına gösterdikleri misafirperverlik, eylem planlaması, araç ve amacın ele alınmasındaki profesyonel ruh, sektörün geçmişiyle geleceğinin istatistiki değerlendirilmesi gibi konular çok güzel işlendi. Ayrıca 2024 yılında ekonomik daralmanın sektöre etkileri ve atılacak adımların işaret edilmesinde, Barış Arda’ya, satışın daha da etkin ve ilkeli yönetilmesinde, olağanüstü hassasiyet ve dürüstlükte ele alınması konusundaki yaklaşımıyla Altar Muşlu’ya, bayi teması ve yönlendirmede, üstün gayretleriyle Murat Gümrükçüoğlu’na, lansman süresince gözü ve yüreği tüm davetlilerin üzerinde olan Şermin Kaya Hanımefendiye, GfK Araştırma adına, sektör analizleriyle, pazarın istatistik değerleri, pazarın gelecek yılın fırsatlarına yönelik önemli ölçüde bilgilendirmelerinden dolayı Serkan Bektaş’a, TCL markasına Satış Sonrası Hizmetler iş birliği sağlayan HTS Servis İşletmeciliği adına Chiheb İsmail Bey ve ekibine, sektörümüzün yazılı basın organı, Dağıtım Kanalı dergisinin 25 yıldan beri özenle yayınladığı haber ve sektör gelişmelerini takip edebilme olanağını sunmada üstün başarılarından dolayı editör ve imtiyaz sahibi Yıldırım Söylemez ve Funda Söylemez’e, son olarak en büyük alkışı hak eden ve böylesine kurumsal bir yapıyı sektörümüze kazandıran Gürses Kurumsal Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Gürses Bey’e teşekkürlerimizi sunarız. Bu lansmanda daha çok, bilgilendirme, bilgi birikim paylaşımı ve motivasyon amaçlandığını fark ettik. Bu dayanışmadan dolayı, tüm ekibe tekrar teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. Başarılar “Gürses Kurumsal” Yolunuz açık olsun…

Uğur Nergiz Parkom Mağ. Hiz. Paz. Ltd. Şti. İZMİR

Gürses Kurumsal A.Ş nin 28-30 Kasım da Antalya Trendy Lara Hotel ‘de düzenlediği toplantıda; 2023 analizi ve 2024 piyasa beklentileri hakkında aydınlatıcı sunumlar yapıldı. TCL klima ve hava temizleme cihazlarını yakından deneyimleme fırsatı bulduk. Firmanın TCL iş ortalıklığı 2023 yılında sıcaklıkların artması ve klima talebinin çoğalması nedeniyle klima pazarına hızlı bir giriş yaptı. Sıkışık kurulum takvimine rağmen servis hizmetleri aksamadı. Tüketiciler TCL teknoloji ve servis kalitesinden memnun kaldı. 2024’te de Gürses &TCL ortaklığı adından söz ettirmeye devam edeceğe benziyor. TCL nin 2028 yılına kadar klima pazarında hatırı sayılır bir pay hedeflemesi, ürünlerine ne kadar güvendiklerini gösteriyor. Her geçen gün hava kirliğinin artmasıyla hava temizleme cihazlarının yakın zamanda daha da yaygın kullanılacağını düşünüyorum. Gürses Kurumsal geleceğe yönelik yatırımlar yapmaya devam ediyor. Firmanın yeni Markası Blaupunkt ürünlerini de inceleme ve deneyimleme fırsatı da buldum. Ürünler muhteşem ama benim favorim şarjlı süpürgeler, bu kanalda daha çok ilerleyeceklerini düşünüyorum. Organizasyon başından sonuna kadar çok iyiydi. Her şey çok ince düşünülmüş ve hazırlanmış. Gürses Kurumsal Ailesine teşekkür eder, 2024 yılında Başarılar dilerim.

Mehmet Gümüşcü Gümüşcü DTM Ltd. Şti. ANKARA

Gürses Kurumsal & TCL iş birliği ile yapılan 28- 30 Kasım tarihindeki toplantıya davetlerinden dolayı mutluluk duyduk. Öncelikle otelin çok güzel seçildiğinden bahsetmek isterim. Hizmet, sunum ve odalar çok güzeldi akabinde Gürses Kurumsal ekibinin gösterdiği ilgi ve hizmet için ayrıca teşekkür ediyorum. Her şey düşünülmüş tüm ürünler çok güzel bir şekilde görsele sunulmuştu. Yöneticilerin ürün gamını detaylı anlatması ve ekonomi hakkındaki görüşleri ayrıca keyif verdi. Güzel hazırlanmış bir lansman olduğunu düşünüyorum. Son gece için düşünülen Gala gecesi de toplantı sonrası çok mutlu etti. Tüm emeği geçen arkadaşlara bu platformdan teşekkür ediyorum.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*