Miele, Bursa’da açtığı yeni mağazasıyla eşsiz bir deneyim sunuyor

Türkiye genelindeki büyüme stratejisi doğrultusunda mağaza yatırımlarını sürdüren dünyaca ünlü Alman markası Miele, 30 Kasım’da Bursa Downtown AVM’de açtığı yeni mağazası ile kullanıcılara yepyeni bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Beyaz eşya ve ankastre ürünlerinin dünyaca ünlü Alman markası Miele, Türkiye’deki kendi yatırımı olan 10. mağazasını Bursa Downtown AVM’de açtı. 170 metrekarelik bir alanda geniş ürün gamındaki tüm premium ürünlerini tüketiciyle buluşturan mağaza, kullanıcılara Miele ürünlerini deneyimleme imkanı da sunuyor. Bursa’nın yeni gelişen lüks yapılaşma alanında konumlanan mağaza, Miele’nin kendi yatırımı ile açılan Bursa’daki ilk perakende mağazası olma özelliğini taşırken, aynı zamandan Bursa’nın ikinci Miele monobrand mağazası olarak hizmet veriyor. 2024 yılında Türkiye’deki yatırımlarını artırmayı hedefleyen Miele, yeni mağazalar açmaya devam edecek. 

 Miele deneyimi kullanıcılar ile buluşuyorYeni mağaza açılışında yer alan Miele Türkiye Genel Müdürü Sergey Kim, “Downtown Bursa Miele mağazası kendi yatırımımız ile açmış olduğumuz 10’uncu ve Bursa’daki ikinci perakende mağazamız olması nedeniyle oldukça önemli bir yere sahip. Niş cihazlardan oluşan en geniş ürün gamının bulunduğu mağazamız, mutfak ve çamaşır bakım ürünlerini deneyimleme imkanı ile kullanıcılara eşsiz bir tecrübe sunuyor. Downtown mağazamızda müşterilerimize yaşatacağımız deneyimler ve hizmetler konusunda çok heyecanlıyız. Mağazamızın Bursa’nın yeni gelişen ve dönüşen bölgesindeki konumu, Miele markasını çok daha fazla haneyle buluşturma noktasında büyük umutlar vaat ediyor.” dedi.  Miele Türkiye Hakkında: Miele dünyanın önde gelen premium ev eşyası üreticilerindendir. Ürünleri arasında pişirme, fırınlama ve buharda pişirme gereçleri, soğutma ürünleri, kahve makineleri, bulaşık makineleri, çamaşır ve zemin bakım ürünleri yer almaktadır. Bu yelpaze; ticari kullanım amaçlı bulaşık makinelerinin, endüstriyel çamaşır makinelerinin ve kurutucuların yanı sıra tıbbi uygulamalar ve laboratuvar uygulamalarında kullanılan yıkama-dezenfekte ve sterilizasyon cihazlarının (Miele Professional) eklenmesiyle genişler.

1899 yılında kurulan şirketin Almanya,  Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Çin, Romanya ve Polonya’da birer tane olmak üzere sekiz üretim tesisi bulunmaktadır. 11.200’ü Almanya’da olmak üzere tüm dünyada 22.300 çalışanı bulunan şirketin sahipleri şu anda dördüncü nesli temsil etmektedir. Şirket merkezi Almanya’nın Westphalia bölgesindeki Gütersloh şehrindedir. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*