Boyner “Anchor Mağaza” ödülünü kazandı

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin (AYD) Akademetre iş birliğiyle bu yıl 14.’sünü düzenlediği “AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları” araştırması sonuçlandı. 25 ilde 2400 kişi ile yüz yüze görüşme metoduyla gerçekleştirilen araştırmada Boyner, “Anchor Mağaza” ödülünün sahibi oldu.

Deneyim, sanat, teknoloji, sürdürülebilirlik, dinamizm ve iyi yaşamı odağına alan Boyner, Türkiye’nin ve dünyanın en sevilen markalarının ürünlerini yaşam tarzıyla birlikte sunuyor, mağazalarında alışverişten öte bir yaşam alanı vadediyor.

AVM yoğunluğu olan 25 farklı ilde yaklaşık 2.400 kişi ile yüz yüze görüşme metoduyla gerçekleştirilen araştırmada Boyner, ziyaretçiler için bir cazibe merkezi görevini görerek bulunduğu lokasyonları değerli hale getiren mağaza anlamında kullanılan “Anchor Mağaza” kategorisinin en beğenilen markası oldu. 

“Hikayeler yaratan, deneyim odaklı mağazacılık anlayışımız devam edecek”

Müşterilerine hayatın içinden ve deneyim odaklı alanlar yaratarak bir yaşam tarzı sunduklarını belirten Boyner Büyük Mağazacılık Kurumsal Gelişim ve Yatırımlar Genel Müdür Yardımcısı Filiz Bayrak; “Alışveriş merkezlerinde en beğenilen ve tercih edilen “Anchor Mağaza” ödülünü almak bizim için büyük bir mutluluk. Böyle bir ödülün tüm Türkiye çapında, tüketicilere sorularak yapılan bir araştırma ile gelmesi bizleri daha da mutlu etti.  Bizi bu ödüle layık görenlere, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’ne ve Akademetre’ye çok teşekkür ediyoruz. AVM’lerin ziyaretçi sayısını artıran markalar için kullanılan “Anchor” kavramı tam da Boyner’i tanımlıyor. Çünkü içinden yaşam geçen mağazalarımızla bulunduğumuz her lokasyonun ruhunu iyi anlıyor ve her müşterimizin kendi hikayesini yaratmasını sağlayacak deneyimler tasarlıyoruz. Müşterilerimizi yakından tanımak ve beklentilerini doğru gözlemlemek bizim en hassas olduğumuz konular arasında. Hikayeler yaratan, deneyim yaşatan mağazacılık anlayışımızla dokunduğumuz herkesin hayatına değer katmaya, en iyi deneyimi sunmaya devam edeceğiz. Bu ödülü almamızda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*