Fakir Hausgeräte Bolt X Plus Aqua 8472 Şarjlı Dikey Süpürge derinlemesine hijyen sağlıyor

Fakir Hausgeräte’nin temizlikte mükemmeli arayanlara özel geliştirdiği yüksek teknolojili Şarjlı Dikey Süpürgesi Bolt X Plus Aqua 8472, sahip olduğu HEPA 13 filtresi ile evin her köşesinde hijyen vadediyor.

Kapalı alanlarda iyi temizlense bile gözle görülmeyen toz, polen, bakteri ve hayvan tüyleri gibi insan sağlığını olumsuz etkileyen alerjen maddeler bulunuyor. Bu bakış açısı ile geliştirilen Fakir Hausgeräte Bolt X Plus Aqua 8472 Şarjlı Dikey Süpürge, alerjen karşıtı HEPA 13 filtresi ile derinlemesine temizlik sağlayacak şekilde tasarlandı. Air watt yüksek emiş gücü ile üstün performans ve etkili temizlik sunan Fakir Hausgeräte Bolt ailesindeki Bolt X Plus Aqua 8472 Şarjlı Dikey Süpürge, HEPA 13 filtreye sahip ilk şarjlı dikey süpürge olmasıyla öne çıkıyor. 

Fakir Hausgeräte Bolt X Plus Aqua 8472 Şarjlı Dikey Süpürge, anti tagle başlığı sayesinde evcil hayvan tüylerini ve saçları kusursuz temizlerken, yüksek performanslı teknolojileri sayesinde en zorlu alanları bile tek seferde süpürüp temizliyor. 

Fakir Hausgeräte Bolt X Plus Aqua 8472, kategorisinde ilk HEPA 13 filtrenin sahibi oluşu, hızlı şarj özelliği, güç ve emiş özelliklerini kolaylıkla takip etme imkânı sağlayan geniş LCD ekranı ile dikkat çekiyor. Özel tasarım bükümlü teleskopik borusuyla ulaşılması zor alanlarda pratik çözümler sunarken, LED ışıklı başlığı sayesinde zor kirlerin görünmesine olanak sağlıyor.  

Her Yüzeyde Mükemmel Temizlik

Aynı başlık ile halılarda ve sert zeminlerde kullanılabilen 2’si 1 arada fırçası ile zaman kazandıran Bolt X Plus Aqua 8472; geniş kapasiteli toz haznesi kullanıcısına daha uzun süre kullanım imkânı tanıyor. Özel tasarım bükümlü teleskopik borusuyla ulaşılması en zor yerlere kolay erişim sağlayan Fakir Hausgeräte Bolt X Plus Aqua 8472, 4’lü filtreleme ve yüksek emiş gücü ile her zeminde ve her ortamda harikalar yaratıyor. Kir ve yapışkan lekeleri süpüren entegre mop aparatı sayesinde silme özelliği ve saçların dolaşmasını engelleyen özel başlık yapısına sahip Bolt X Plus Aqua 8472; her yüzey ve kirde mükemmel temizlik sağlıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*