KÄRCHER’den yerleri tek seferde silip süpüren makine

Kärcher, FC 4 Bataryalı Zemin Temizleme Makinesi ile şimdi kusursuz temizliği kolaya getiriyor. Islak ve kuru temizliği tek seferde gerçekleştiren ürün, aynı anda yerleri hem siliyor hem süpürüyor.

Kärcher, ıslak ve kuru temizlik için ayrı ayrı uğraşmaya son veren ürünü FC 4 Bataryalı Zemin Temizleme Makinesi ile hayatı kolaylaştırıyor. Ürün, tüm zeminlerde hem kuru hem de ıslak günlük kiri tek adımda, hassas ve hızlı bir şekilde temizliyor. Temizlik konusunda titiz olan herkesi, silme işleminden önce yerleri süpürme zahmetinden kurtarıyor. Böylece temizleme süresini yüzde 50’ye kadar azaltıp, size zaman yaratıyor.

Kärcher FC 4 Bataryalı Zemin Temizleme Makinesi, maksimum 30 dakikalık çalışma süresi ile 90 metre kareye kadar olan alanı, kolayca ve kusursuz şekilde temizlemenizi sağlıyor. Ürün, duo hızlı şarj cihazı sayesinde sadece 70 dakikada şarj oluyor. Cihazın en önemli özelliklerinden biri ise kirli ve temiz olmak üzere iki farklı su haznesinin olması… Böylece kirler atık su haznesinde toplanırken, temizlik sağlayan silindirler de temiz su haznesinden gelen su ile kalıcı olarak ıslatılıyor. Su hacmi, iki farklı temizleme modu kullanılarak zemine göre kolayca ayarlanabiliyor. FC 4 Bataryalı Zemin Temizleme Makinesi, kablosuz tasarımı ile size hareket kolaylığı sağlıyor ve ulaşılması zor yerleri zahmetsizce temizliyor. Entegre saç filtresi de optimum saç vakumlaması yapıyor, bu sayede evcil hayvan tüylerini dahi kolaylıkla temizleyebiliyor. Kärcher zemin temizleyici, geleneksel paspaslarla karşılaştırıldığında yüzde 20’ye kadar daha iyi temizleme performansı gösteriyor. Bağımsız ve esnek manevra kabiliyetine sahip olan ürün ile mobilya altlarını ve nesnelerin etrafını temizlemek de çok kolay. Temizlik bittikten sonra çıkartılıp temizlenebilen, entegre ve hijyenik kirli su haznesi sayesinde, kir ile doğrudan temasınız da olmuyor. Tüm sert zeminler için uygun bu ürünle ister salon parkelerinizi ister banyo fayanslarınızı yorulmadan temizleyebilirsiniz. Ürün, rulo sistemi ile banyodaki derz aralarında kir birikmesi yapmadan kusursuz temizlik sağlıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*