Annenizin saçlarına yakışacak son teknoloji hediyeler

Fakir Hausgeräte, saç şekillendirme deneyimini kişiselleştiren yenilikçi özellikleri ve son teknolojisi kadar şıklığıyla da fark yaratan ürün önerileriyle bu Anneler Günü aradığınız hediye rehberi olacak.

Fakir Hausgeräte’nin yenilikçi özellikleri, üstün teknoloji ve kalitesiyle dikkat çeken saç bakım ürünleri, annenizin güzellik rutininin en büyük yardımcısı olacak. Sağlıklı, parlak ve canlı saçlar için gerekli her özelliği bulunduran Pro Ion Shot Saç Kurutma Makinesi, Sapphire Luxe Steam Düzleştirici, Sapphire Luxe Wag Maşası ve Glow Keratin Saç Maşası; annenizin saçlarına çok yakışacak.

Annenize özel bir saç kurutma deneyimi

Yüksek teknolojili brushless motor özelliğiyle daha az enerji tüketimi ve yüksek verimlilik sunan Pro Ion Shot Saç Kurutma Makinesi, kişiselleştirebilir fonksiyonlarıyla dikkat çekiyor. Cihaz, mod özellikli LED ekranı ve hafıza özelliği sayesinde en son kullanılan ısı, hız ve mod ayarını hatırlayarak pratik ve sağlıklı bir kurutma işlemi sunuyor. Baby, Scalp, Manual, Care ve Turbo olmak üzere 5 farklı moduyla saç kurutma işlemini kişiselleştiren Pro Ion Shot, manuel kullanımda üç kademeli ısı ayarıyla annenizin stiline en uygun sıcaklığı ayarlayarak dilediği saç modelini kolayca yapmasını sağlayacak. Cihazın iyon teknolojisi sayesinde üretilerek yayılan negatif iyonlar, kurutma sırasında saçlarda ortaya çıkan statik elektriği etkisiz hale getirerek saçlarda elektriklenme ve kabarmayı da önlüyor.

Saçı düzleştirirken nem dengesini koruyan teknoloji

Sapphire Luxe Steam Düzleştirici; buharlı düzleştirme özelliği, keratin ve shea yağı katkılı plakalarının yanında, kızılötesi ışınları sayesinde ısının saçlara eşit ve hassas bir şekilde nüfuz etmesini sağlıyor, kırılmayı önlüyor. 60 dakika kullanımdan sonra otomatik kapanma özelliğiyle güvenli bir kullanım deneyimi sunan Sapphire Luxe Steam, saçlardaki doğal nem dengesini koruyarak elektriklenmeyi önleyen iyon özelliği, önceki kullanımı hatırlayarak cihazın aynı derecede ısınmasını sağlayan hafıza kaydı özelliği ile annenizin saçlarını rahat ve kolayca şekil vermesi için gerekli her şeye sahip.

Sağlıklı, canlı ve parlak saçlar

Sapphire Luxe Wag Maşası, keratin ve shea yağı katkılı plakalarıyla saç şekillendirme sırasında saçın nem dengesini koruyarak sağlıklı olduğu kadar hızlı bir saç şekillendirme deneyimi sunuyor. Hafıza kaydı özelliği ile önceki kullanımınızı hatırlayarak aynı ısı derecesinde ısınma özelliğine sahip cihaz, 130 ile 230 derece arasında 10 farklı sıcaklık ayarıyla annenizin saçına uygun sıcaklıkta şekil verme opsiyonu sağlayacak. Aynı zamanda, ürün kilidi özelliği de maşanın kullanılmadığı zaman kapalı kalmasını, çizilmelere ve hasar görmesine karşı koruyor.

Keratin ve hindistan cevizi yağı saçları koruyor

Glow Keratin Saç Maşası, LCD ısı göstergesi özelliğiyle cihazın sıcaklık ayarını seçmeyi kolaylaştırdığı gibi seçilen ayarı da hızlı bir şekilde kontrol etmeye yardımcı oluyor. Annenizin saçına şekil vermeden önce, akıllı zamanlayıcı fonksiyonu ile seçilen sürede saç tipine uygun şekillendirme sağlıyor. Cihaz, zamanlayıcı butonuna basıp ayarlamayı yaptıktan sonra süre bittiğinde annenize istediği buklelerin hazır olduğunu hatırlatıp saçlarını aşırı ısınmalara karşı koruyacak. Glow Keratin, keratin ve hindistan cevizi yağı katkılı plakaları sayesinde saçı şekillendirirken oluşabilecek kuruma ve kırılmaları önlüyor. Aynı zamanda saç tellerine sağladığı nemlendirici etkisi ile saçların daha sağlıklı ve parlak görünmesini sağlıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*