Okkalı Türk kahvelerinin tadını Arzum OKKA Grandio Duo ve Grandio Bold ile çıkarın

Türk kahvesini dünyaya sevdiren Arzum OKKA’nın, kahve keyfini zahmetsiz bir şekilde yaşamak isteyenler için tasarladığı Arzum OKKA Grandio Duo ve Grandio Bold Türk kahvesi makineleri, geniş su tankı kapasiteleri ile kesintisiz kahve keyfinin de önünü açıyor.

Arzum’un kullanım kolaylığı ve her zaman tam kıvamında OKKA’lı Türk kahvesi keyfini bir arada sunduğu Arzum OKKA Grandio Duo ve Grandio Bold Türk kahvesi makineleri, kahve tutkunlarına aradığı konforu sunuyor. Tek seferde 10 fincana kadar Türk kahvesi pişirebilen Arzum OKKA Grandio Duo ve 4 fincan kapasiteli Arzum OKKA Grandio Bold ile kesintisiz Türk kahvesi keyfinin kapıları sonuna kadar açılır. 

Tek seferde daha fazla Türk kahvesi/ Pratik kullanım ve seçim özgürlüğü

Her pişirimde bol köpüklü, Türk kahvesi deneyimi sunan Arzum OKKA Grandio Duo, közde pişirme özelliği ile kullanıcıları Türk kahvesinin gerçek tadı ile tanıştırır. Tek seferde 10 fincan Türk kahvesi pişirebilen kahve makinesi dileyene şekerli, dileyene sade Türk kahvesi keyfi yaşatır. Kalabalık aileler ve en koyu kahve tutkunları için de ideal olan Arzum OKKA Grandio Duo, Auto Brewing Altitude Detection sistemiyle bulunduğu ortamın ideal pişirme sıcaklığını tespit ederek dünyanın her yerinde aynı lezzette Türk kahvesi pişirir. Üç farklı fincan boyutu seçme imkânı da tanıyan OKKA Grandio Duo, LED aydınlatmalı dokunmatik paneli ile pişirilecek kahve sayısını belirleme özgürlüğü sunar. Sesli ve ışıklı uyarı sistemleri ile pişirme süreçleri hakkında kullanıcısını bilgilendirir. Geniş kapasiteli su haznesi ile her pişirimde su ekleme ihtiyacını ortadan kaldırır. Su ile durulanarak dahi kolayca temizlenen cezvesi, kahve keyfini yukarılara taşır.  

Zahmetsiz Türk kahvesi keyfini yaşayın

Tek seferde dört fincana kadar Türk kahvesi pişirebilen Arzum OKKA Grandio Bold Türk Kahvesi Makinesi, kahveleri her zaman tam kıvamında, bol köpüklü, istenen tatta hazırlar. Geniş su haznesi kapasitesi ile kesintisiz servis imkânı sunar. LED aydınlatmalı dokunmatik kontrol paneli ile kullanım kolaylığını maksimum seviyeye çıkarır. 3 farklı fincan seçim imkânı da sunan Grandio Bold, yavaş pişirme özelliği ile közde Türk kahvesi keyfini evlere taşır. Auto Brewing Altitude Detection sistemiyle her pişirimde aynı lezzeti sunar.    

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*