Ankara Coffee Festival, Bilkent Center’da kapılarını açıyor

Kahve severleri, geçmiş ve günümüzün yeni nesil lezzetleri ile buluşturacak olan Ankara Coffee Festival, Bilkent Center’da kapılarını açıyor. Dolu dolu bir müzik şöleni de yaşatacak olan festivalin ilk gün konuğu ise Kolpa.

Media Markt’ın ana sponsorluğu ve Bilkent Center’ın mekan sponsorluğunda Başkentlilerle buluşacak olan Ankara Coffee Festival 3 gün boyunca kahve severleri ağırlayacak. Atölyeler, seminerler, farklı aktivite alanlarında yeni deneyimler ve sevilen müzisyenlerin konserlerinin olacağı festival 22 Eylül’de başlıyor. Taner Cankut Yıldırım ile ‘Nescafe Xpress ile Modunu Yükselten Mocktailler’, Mehmet Yamak ile ‘Mio Coffee Gözünden Kahve Endüstrisine Genel Bakış’, Can Tüzün ile ‘Ufkunuzu Açacak Kahve Bilgileri ile Dolu Eğlenceli Bir Workshop’, Koray Erdoğdu ile ‘Geleneksel ve Modern Türk Kahvesinin Tat ve Demleme Farkları’ gibi katılımcılara pek çok workshopa katılma imkanı sunacak olan festivalde birbirinden özel söyleşilerde sizleri bekliyor olacak. 

 İtalya ve Yunanistan’dan çok sayıda konuşmacının, farklı etkinlikler ve seminerlerinde kahve severlerle buluşacağı festivalde, Peru, Endonezya, Guetemala, Vietnam ve Rusya’dan kahve firmaları da olacak.

İlk günün konuğu Kolpa

Onlarca müzisyenin vereceği konserler ile Ankara Coffee Festival katılımcılara kahve ve müzik keyfini bir arada sunacak. Festivalin 22 Eylül’de ilk gün konuğu Kolpa olacak. ‘Gurur Benim Neyime’ ve ‘Nasıl Öğrendin Unutmayı’ gibi şarkılarını sevenleri ile buluşturacak olan grup unutulmaz sahne performanslarıyla güne renk katacak. İlk günün diğer konser programları ise şu şekilde;

Dj Set: Oz Ece, Kayıtsuz Jumping Cats, Gorıl, Al’york, Sinağrit Baba

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*