Goldmaster’dan ileri derecede akıllı kahve makinesi, Kıvam Türk Kahve Makinesi

En güzel kahve, hazır önünüze gelen kahvedir. ‘’Bir Türk kahvesi olsa da içsek’’ dediğinizde Kıvam Türk Kahve Makinesi imdadınıza yetişir. Siz kahvenizi nasıl istersiniz, karar verin yeter. Goldmaster’ın inovatif mutfak ürünleri serisine eklediği Kıvam Türk Kahve Makinesi közde pişirme fonksiyonu ile kalpleri fethetmeye geliyor.

480 W performansla çalışan Kıvam, dekoratif panel ve şık tasarımıyla mutfaklarınızın keyif objeleri arasında yerini almaya hazır. 5 fincanlık kahveyi aynı anda pişirebilme kapasitesine sahip. Paslanmaz çelik cezvesinin içinde aydınlatma ışığı yer alıyor.

Diğer cezveli kahve makineleri gibi başında beklemenize gerek olmadan tek bir düğmeye basarak kahvenizi pişirebilirsiniz. Sesli ve ışıklı uyarı sistemi de bulunan Kıvam’ın bir diğer öne çıkan özelliği de patentli taşma önleme sistemi. Akıllı kahve makinesinin aynı zamanda susuz çalışma ve aşırı ısınmaya karşı da koruması var.

İster manuel çalıştırabilir isterseniz otomatik bekleme moduna alabilirsiniz. Üstün akıllı kahve makinesi diyorsak boşuna değil; ekleyelim otomatik kapasite algılama sistemi var, fazla koysanız da uyarıyor. Patentli akıllı yerleştirme sistemi sayesinde cezve yerine oturdu mu oturmadı mı diye de endişe etmenize gerek yok.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*