Braun Silk – Expert Pro 5 ile ev konforunda pürüzsüzlük sağlıyor

Yaz aylarının tatlı tembelliği yerini kalabalık takvimlere, yoğun toplantılara ve anlık planlara bırakmaya başladı. Braun, geniş güzellik portföyünde bulunan ürünleri ile şehir hayatının günlük koşuşturmacasında kişisel bakım rutinine vakit ayıramayanların kurtarıcısı oluyor. Braun Silk - Expert Pro 5; size ev konforunda kolay, pratik ve hassas bir pürüzsüzlük deneyimi sunarken hayatınızdaki önemli anları da kaçırmamanızı sağlıyor.

Braun Silk Expert Pro 5, güçlü performansı ve pratikliğiyle mükemmel pürüzsüzlüğe kavuşmanızı sağlarken, istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmanıza yardımcı oluyor.

Silk Expert Pro 5’in SensoAdapt sensörü, 10 farklı yoğunluk seviyesiyle cilt renginizi sürekli okuyup cilt tonunuza uyum sağlayarak ve en küçük cilt tonu değişikliklerinizi bile hassas bir şekilde algılar. Hızlı kayma ve derin çekme modu en hızlı vücudun büyük bölümlerinde ideal olan daha fazla flaş atımını tetikleyerek hassas bir bakım uygular. 3 farklı hassas modu ile yüz, koltuk altı, bikini gibi özel bölgelerinizde bile rahatlık ve güvenle kullanabilirsiniz. SkinPro 2.0 teknolojisi sayesinde 0.5 saniyede bir flaş atımı yapabilir, kayma moduyla alt bacaklara 5 dakikada, bütün vücuda ise 10 dakikada uygulama yapabilirsiniz. Silk Expert Pro 5 aynı zamanda, 22 yıl kullanıma eşdeğer 400.000 flaş atımı özelliğiyle 4 haftada tüylerde gözle görülür kalıcı azalma sağlar ve 1 yıla kadar pürüzsüz cilt deneyimi sunar.

Braun Silk Expert Pro 5’i seyahat çantasıyla istediğiniz her yere taşıyabilir, 5 yıla varan garanti süresi ile de uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*