Arçelik’ten probiyotik yoğurt ve kefir yapabilen yoğurt makinesi ‘Tadı Var’

Arçelik, sektörüne öncülük ederek, sağlıklı beslenme pazarını dönüştürecek, yeni bir inovasyonu tüketicileriyle buluşturuyor. Türk sofra kültürünün vazgeçilmez lezzeti; Arçelik’in yeni nesil yoğurt makinesi “Tadı Var” ile geleneksel tadını buluyor. Hem probiyotik yoğurt hem de kefir yapabilme özelliğine sahip Arçelik Tadı Var; sağlıklı, hızlı ve pratik bir şekilde ev yapımı yoğurt hazırlamak isteyenlere yepyeni bir deneyim sunuyor.

Arçelik’in köklü Ar-Ge’si bu defa Türk sofra kültürünün önemli değeri olan yoğurt ile inovasyonu buluşturdu. Arçelik geleneksel lezzetimiz yoğurda yeni nesil dokunuşla “Tadı Var”ı geliştirdi. Arçelik yeni nesil yoğurt makinesi “Tadı Var”, devrim yaratan teknolojisi ile kategoriyi yeniden tanımlıyor. İleri teknolojilerle tasarlanan Arçelik Tadı Var, probiyotik maya kullanılarak, elde mayalamaya göre 6 kata kadar daha fazla probiyotik içeren yoğurt yapma imkânı sunuyor.  Geleneksel yoğurdun yanı sıra probiyotik ve süzme yoğurt hazırlayan Tadı Var ile kefir de yapılabiliyor. 

Arçelik Tadı Var; lezzet sensörü ile tatlı, normal ve ekşi olmak üzere her damak tadına uygun yoğurt hazırlayabiliyor.  Tadı Var ileri soğutma ve ısıtma teknolojileri ile sıcak sütü mayalama sıcaklığına kadar soğutabilirken, dolaptan alınan sütü de mayalama sıcaklığına getiriyor. Sütün mayalama için gerekli sıcaklığa ulaşmasını sağlayarak, kullanıcılar için yoğurt mayalamayı daha da kolaylaştırıyor. Hassas sıcaklık kontrolü, mayalanacak süt ideal sıcaklığa geldiğinde otomatik olarak haber vererek, doğru süre ve sıcaklıkta mayalama yapılmasına imkân veriyor. Mayalama işlemi sona erdiğinde makine soğutma teknolojisi ile otomatik olarak uygun soğukluğa gelerek, yoğurdun istenen lezzet ve kıvamı korumasını sağlıyor. 

Home-Whiz ile Uzaktan Akıllı Kontrol

Kullanıcılar, Arçelik Tadı Var’ı HomeWhiz uygulaması ile akıllı telefonları aracılığıyla uzaktan da kontrol edebiliyor. Maya ekleme zamanı için bildirim alabiliyor, yoğurt istenen tada ulaştığında haberdar olabiliyorlar. Home Whiz uygulaması yeni güncellemeleri ürüne uzaktan anlık olarak yüklemeye de imkân vererek, kullanıcı deneyimini daha yükseğe taşıyor. 

Tadı Var’ın 3 litre kapasiteli büyük paslanmaz çelik yoğurt kabının yanı sıra, tek porsiyonlar için toplam kapasitesi 1,75 litre olan 7 adet küçük cam kabı, ayrıca bir de süzme yoğurt aksesuarı bulunuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*