Arzum Rosy ile teninizde uzun süreli pürüzsüzlüğe kavuşun

Yaz güneşinin altında pürüzsüz bir tene sahip olmak herkesin hayali. Arzum Rosy ile epilasyon işlemini daha kolay ve zahmetsiz hale getirebilir, uzun süreli pürüzsüzlüğe sahip olabilirsiniz.


Her daim pürüzsüz bir tene sahip olmak sıcak yaz günlerinde çok daha önemli hale geliyor. Gardırobunuzda yer alan şorttan elbiseye birbirinden hafif yazlık giysileri gönül rahatlığıyla giyebilmeniz için tüylerden arındırılmış pırıl pırıl bir ten gerekiyor.

Her zaman kadınların en büyük yardımcısı olan Arzum’un kişisel bakım ürünü Rosy epilasyon cihazı, 18 cımbızlı epilasyon başlığıyla en kısa tüyleri bile rahatlıkla alabiliyor ve uzun süreli pürüzsüzlük sağlıyor. Hassas epilasyon ve hızlı uygulama için iki farklı hız ayarına sahip Rosy ile zamanınızı kendinize göre ayarlayabilir, istediğiniz parlak tene istediğiniz sürede sahip olabilirsiniz. 

Ergonomik gövdesi ve kablolu kullanımı sayesinde kesintisiz uygulama rahatlığı sunan Arzum Rosy epilasyon cihazı, epilasyon işlemini daha kolay ve zahmetsiz hale getiriyor. 

Deniz sezonu sürerken, plajda geçirilecek keyifli saatlerde tüylerden arındırılmış ışıl ışıl bir tene sahip olmak ya da gardırobunuzdan istediğiniz giysiyi hiçbir tereddüde kapılmadan alıp giymek istiyorsanız siz de kendinizi Arzum Rosy epilasyon cihazının sunacağı uzun süreli pürüzsüzlüğe teslim edebilirsiniz.

Tavsiye edilen fiyatı 229.90 TL

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*