Arzum Tripper Seyahat Ütüsü tatil bavullarının vazgeçilmezi olacak

Tatilde birbirinden şık yaz akşamları sizi bekliyor. Sizin kadar kıyafetlerinizin de yaz akşamlarına hazır olması gerekiyor. Arzum’un tatilde her an şıklığını korumak isteyenler için tasarladığı Arzum Tripper Seyahat Ütüsü, taşıma kolaylığı ve üstün ütüleme performansı ile tatil bavullarının vazgeçilmezi olacak.

Tatilin olmazsa olmazı şık yaz akşamlarına eşlik edecek kıyafetlerin de en az bir o kadar şık olması, kırışıklıkların tatil şıklığına gölge düşürmemesi gerekiyor. Arzum’un hayatın her anında olduğu gibi tatilde de şıklığından ödün vermek istemeyenler için tasarladığı Arzum Tripper Seyahat Ütüsü, yüksek ütüleme performansı ile seyahatlerde de şıklığınızı korumanıza yardımcı oluyor.     

Ultra hafif ve kompakt yapısı ile valizlere kolayca sığan seyahat ütüsü, katlanabilir tutma sapı ile valizde çok az yer kaplar. Ayarlanabilir buhar gücü ile kıyafetlerin hassasiyetine göre ütü yapmayı mümkün kılar. Optimal seramik tabanı ile zahmetsiz ve hızlı bir ütü deneyimi için kıyafetlerin üzerinde kolayca kayar. Çizilmelere karşı dirençli tabanıyla uzun süreli kullanım sunar. Dakikada 12 g sürekli buhar ve 45 g şok buhar özellikleriyle seyahatlerde de kıyafetleri kusursuz bir görünüme kavuşturur. 55 ml kapasiteli su haznesi, yoğun buhar gerektiren ütülerin ihtiyacını karşılar. Dikey buhar özelliği ile en kırışık kıyafetlerin dahi ütülenmesini kolaylaştırır. Çift voltaj özelliği sayesinde yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinde de rahatlıkla kullanılabilir.   

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*