Çin’de binlerce yıldır uygulanıyor

Sağlıklı yiyecekler tüketmek tek başına doğru beslenmek anlamına gelmiyor. Besin değeri yüksek gıdaları nasıl pişirdiğiniz de bir o kadar önemli! Bunun için hızlı ve lezzetli bir yol arıyorsanız

Maxi Cook ile pişirme

Çin’de binlerce yıldır uygulanan, modern mutfaklarda ise yeniden keşfedilen çok eski bir pişirme yöntemi olan buharda pişirmeyi deneyebilirsiniz. Bu konudaki en büyük yardımcınız ise, çok fonksiyonlu ve çok katlı pişirici Russell Hobbs Maxi Cook olacak.

Son yıllarda sağlıklı beslenme, sağlıklı beslenme yolları ve bu amaçla kullanılan aletler çok moda. Yeni yeni uygulamalarla birlikte yeni ürünler de hayatımıza giriyor. Çok fonksiyonlu pişiriciler gibi… Russell Hobbs’un 3 katlı buharlı pişiricisi Maxi Cook’u radarınıza almakta fayda var.

Russell Hobbs Maxi Cook; yemeklerinizi kolay, pratik ve zamandan tasarruf ederek pişirirken aynı zamanda buharda pişirme tekniği sayesinde yiyeceklerin besin değerlerinin kaybolmasını önleyerek sağlıklı bir şekilde tüketmenizi sağlıyor. Farklı seviyelerde yiyeceklerin bir defada buharda pişmesine izin verecek şekilde tasarlanmış bu harika ürün, kullanışlı dijital zamanlayıcısı ile başlamasını istediğiniz zamana kadar pişirme başlangıcını ertelemenize de olanak tanıyor.  Zaman tasarrufu sağlayan “turbo boost” fonksiyonu ise hızlı pişirme süreleri için olağandan daha hızlı bir şekilde buhar üretiyor. Toplam 10.5 litre kapasiteli üç ayrı katmanlı buharlı pişirici ile buharlı tavuk göğsü, balık filetosu veya eşlik eden sebzeleri pişirebilirsiniz. Pişiricinin yanında bulunan aroma demlik ve pirinç kasesi sayesinde hızlı ve besleyici yemek yapmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Buharda Yemek Pişirmenin Faydaları Nelerdir?

*Buharda pişirme yöntemi yağ gerektirmediği için tavuk ve balık gibi yemeklerde kolesterol riskini düşürüyor.

*Sebzeler haşlandığında suda çözünen B ve C vitaminleri önemli ölçüde kayboluyor. Dolayısıyla buharlı pişirme antioksidanlar da dahil olmak üzere besin değerlerinin büyük bölümünü koruyor.

*Buhar yemeklerin lifli dokularını yumuşatarak daha kolay sindirilmesini sağlıyor.

*Yanma riski oluşmadığından buharda pişirilen yiyecekler rengini, tadını ve lezzetini en iyi şekilde koruyor.

*Buharlı pişiriciler fonksiyonel özellikleri sayesinde yemek pişirme zahmetini en aza indiriyor. Böylece yemek sonrası temizlik sorunu da ortadan kalkmış oluyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*