E.C.A.’dan havadaki nemi dengeleyen akıllı çözüm: Nem Hazneli Panel Radyatör

E.C.A., panel radyatörüne eklediği nem haznesi ile yaşam alanlarının hava dengesini korumaya yardımcı oluyor. Nem hazneli panel radyatör, ortamın kuru havası nedeniyle ortaya çıkabilecek sorunların önüne geçiyor.

E.C.A., inovatif yaklaşımla tasarladığı ürünlerle kullanıcısına sağlıklı çözümler üretmeye devam ediyor. Panel radyatörlerine bütünleşik tasarıma sahip nem haznesini ekleyen E.C.A., bu sayede ortamın kuru havasını yumuşatarak nemlendiriyor. 300-400-500-550-600-700-800-900 mm olmak üzere 8 farklı yükseklik ve 400 mm’den 3000 mm’ye kadar uzunluk seçeneğine sahip nem hazneli panel radyatör,  düşük sıcaklıklarda dahi yüksek verimle çalışıyor. 

Daha nemli bir ortam havasıyla yüksek standartta ısıtma

E.C.A. tarafından kullanıcı hassasiyetleri göz önüne alınarak tasarlanan nem hazneli panel radyatör, kış aylarında yaşam alanlarında kullanılan ısıtma sistemlerinin havanın nem oranını düşürmesi problemini önlüyor. Nem dengesinin kaybıyla ortaya çıkan kuru havayla insan vücudu, mobilyalar, zemin ya da duvar kağıtlarındaki soruna çözüm sunan ürün, üstün performans gösteriyor. Radyatörün üst kapağı ile bütünleşik tasarıma sahip nemlendirme haznesi, ortam havasını nemlendirerek, kuru ortama maruz kalmayı önlüyor. Böylelikle kuru havadan kaynaklanan baş ağrısı, cilt kuruluğu, burun tıkanıklığı, kuru boğaz ve öksürük gibi sağlık problemlerinin önüne geçiyor.

Yüksek dayanıklı malzeme kalitesi ve pratik kullanım

Nem hazneli panel radyatör, nano seramik yüzey kaplaması ve daldırma yaş boyası sayesinde korozyona karşı yüksek koruma sağlıyor. Dekoratif bir tasarıma sahip nem haznesinin buhar delikleri, radyatör kapağını açmadan rahat bir biçimde hazneye su doldurulmasına olanak veriyor. Öte yandan nem haznesi kolayca radyatörden çıkartılıp elde veya bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*