Bu kahve makinesi evinizin baristası olmaya aday

Kafeye gitmeden, evde birbirinden lezzetli kahveler hazırlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Avrupa’nın en sevilen elektrikli ev aletleri markası Russell Hobbs, kullanım kolaylığı ve şıklığıyla büyülediği Retro Kahve Makinesi ile mutfağınızı adeta bir podyuma çeviriyor. Retro çizgisiyle 90’lar modasını mutfaklara taşıyan Retro Kahve Makinesi eşsiz bir kahve deneyimi sunuyor

Dünyada milyonlarca ev için hayat kolaylaştıran çözümler sunan elektrikli ev aletleri markası Russell Hobbs, Retro Serisi’nin en özel ürünü Retro Kahve Makinesi ile evinizin baristası olmaya aday. Kırmızı, siyah ve beyaz renk seçenekleri ile mutfağınıza renk katacak Retro Kahve Makinesi, en taze kahveleri en hızlı şekilde fincanla buluşturuyor. Çekici Retro tasarımının yanı sıra paslanmaz çelik yapısıyla da uzun ömürlü bir kullanım sağlayan Retro Kahve Makinesi, 10 geniş fincana kadar da kahve lezzeti sunuyor.

90’lar Modası Modern Teknoloji ile Birleşti

Hiç geçmeyen 90’lar modasının modern teknolojiyle birleştiği Retro Kahve Makinesi, barındırdığı birçok teknolojiyle de kahve zevkini doruklarda yaşatıyor. Sahip olduğu duş başlığı teknolojisi ile demleme sürecinde daha iyi kahve çekimi ve daha yüksek kalitede kahve tadı sunan Retro Kahve Makinesi, püskürtme teknolojisi ile de her bir kahve taneciğini filtreye aktararak israfı azaltıyor. Kahvenin demleme ve sıcak tutma sürecini gösteren kahve göstergesi sayesinde tüm kontrolü kullanıcıya bırakan Retro Kahve Makinesi, durdur ve doldur özelliği ile de demleme sürecini geçici olarak durdurup, ilk fincanı doldurma kalan kahveyi ise demleme şansı tanıyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*