Dyson’dan yaz sıcaklarına serinletici çözümler

Havaların giderek sıcakladığı bugünlerde, iç ortamdaki havanın serinliği ve temizliği büyük önem kazanıyor. Akıllı ev teknolojileri geliştiren Dyson, son teknolojiye sahip hava temizleyici fanlarıyla klima soğuğunu sevmeyenlere serinletici bir alternatif sunuyor.

Dyson mühendislerinin evleri ve iç mekanlardaki havayı daha temiz tutmak için tasarladığı Dyson hava temizleyici fanlar, havadaki zararlı maddeleri tespit edip hapsetmenin yanı sıra yaz sıcaklarında serinleme sağlıyor.

Dyson Pure Hot+Cool™ hava temizleyici fan ve Dyson Pure Cool™ hava temizleme fanı iç alandaki alerjen ve zararlı maddeleri tespit ediyor ve 0,1 mikron kadar küçük olan zararlı partiküllerin %99,95’ini hapsediyor. Havadaki zararlı gazları otomatik olarak algılıyor ve gerçek zamanlı olarak raporluyor.

Yaz aylarında serin hava akışı için Air Multiplier™ teknolojisi kullanan ürünler termostat ısı kontrolünü kullanarak otomatik olarak odayı hedef sıcaklıkta tutuyor. Odanın her yerinde soğutma sağlamak için havayı karıştırıyor ve dağıtıyor. Bu şekilde temizlenen havanın yayılımı için güçlü bir hava akışı yaratıyor.

Deliksiz bir gece uykusu için sunduğu gece moduyla hava kalitesini izlemeye ve havayı arındırmaya devam ederken Dyson Link uygulamasıyla hava kalitesini akıllıca kontrol etme ve izleme imkânı sunuyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*